ACSI FreeLife

Menu

ACSI FreeLife magazine

Is kamperen jouw lust en leven? Lees dan ACSI FreeLife magazine. Acht keer per jaar houden we je op de hoogte van alles wat er speelt in de kampeerwereld. Ook kun je het magazine digitaal lezen in de ACSI Magazines-app, handig voor onderweg. In het magazine lees je:
  • Uitgebreide tests van caravans, campers en trekauto’s
  • Over inspirerende kampeerbestemmingen en reisverhalen
  • Kampeertips, alles over de nieuwste producten en trends op kampeergebied
ACSI FreeLife magazine is eenvoudig opzegbaar na de eerste abonnementstermijn en loopt automatisch door in de reguliere prijs. Het magazine wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je ontvangt het eerste nummer rond 6 augustus 2024.

8 x ACSI FreeLife, inclusief Toppy tegoedbon t.w.v. € 50,-

Of je je het lekkerst voelt in een tent of gewoon graag lekker buiten bezig bent, bij Toppy geloven ze heilig dat alles moet draaien om leuke dingen doen. Alles in het assortiment is erop gericht om mensen buiten leuke dingen te laten beleven. Op Toppy.nl adviseren productexperts je de beste producten voor jouw tuin en voor de leukste outdooractiviteiten. En alles wordt vliegensvlug verzonden! Voor een abonnement van 8 edities ACSI FreeLife magazine plus een Toppy tegoedbon betaal je nu slechts € 57,95 *

Normale prijs

€ 105,60

Je betaalt slechts*

€ 57,95

Korting

45 %

Ja, ik kies deze aanbieding

 

*Dit is de ACSI Club ID-ledenprijs. Niet leden-prijs: € 63,00. Deze actie is geldig tot en met 30 juli 2024.

Uitstekend 4,7 - 384 reviews
Ik vind het een heerlijk blad. Altijd opnieuw een feest wanneer het weer in de brievenbus ligt. Het staat vol tips en leuke ideeen voor mooie uitstapjes, campings en bezienswaardigheden. Goede testen die met kamperen te maken hebben. Een geweldig blad, helemaal top! En het mooiste is, je krijgt zo’n zin in je vakantie.
Loes Oudemans

Veelgestelde vragen

Het is (momenteel) niet mogelijk om een FreeLife cadeau te geven aan iemand die op een ander afleveradres woont.

Het tijdschrift verschijnt 8 keer per jaar en is minstens 130 pagina’s dik. Je kunt een losse editie van het magazine kopen (€ 6,95) of een abonnement afsluiten.

Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u het eerstvolgende nummer thuisgestuurd.  ACSI FreeLife magazine verschijnt 8 keer per jaar. U kunt bij de veelgestelde vragen op de ACSI FreeLife site zien, wanneer deze edities verschijnen.Indien u een los nummer bestelt ontvangt u de editie die op het moment van bestellen in de webshop getoond is. U kunt het magazine binnen een week verwachten.

Tenzij je een abonnement cadeau hebt ontvangen, of dit nadrukkelijk anders vermeld is, lopen alle abonnementen door tot wederopzegging. Na de eerste abonnementstermijn is het abonnement maandelijks opzegbaar.

  • Een abonnement van 4 nummers wordt verlengd met 4 edities voor € 27,80 (€ 26,30 voor ACSI Club ID-leden).
  • Een abonnement van 8 nummers wordt verlengd met 8 edities voor € 55,60 (€ 53,10 voor ACSI Club ID-leden).
  • Een abonnement van 12 nummers wordt verlengd met 12 edities voor € 83,40 (€ 78,40 voor ACSI Club ID-leden).

Heb je een vraag over ACSI FreeLife magazine maar staat jouw vraag niet in dit overzicht? Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulier of bel naar +31 (0)488 – 470430 (maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur).

Stel een vraag

Over ACSI FreeLife

ACSI FreeLife is het leukste magazine voor de Nederlandse en Belgische kampeerder. Het magazine wordt uitgegeven door ACSI, al bijna 60 jaar de campingspecialist van Europa. En deze kennis van alles dat met kamperen te maken heeft lees je terug. Of je nu inspiratie opdoet voor het plannen van je volgende kampeeravontuur, de markt aan het verkennen bent voor een nieuw kampeermiddel of gewoon op de hoogte wilt zijn van alles wat er speelt in de kampeerwereld. Je leest het in ACSI FreeLife magazine. Het magazine verschijnt acht keer per jaar en is telkens minstens 130 pagina’s dik. Iedere editie is gevuld met inspirerende reisverhalen over de mooiste kampeerbestemmingen van Europa. Boordevol foto’s, praktische tips en leuke outdoor-activiteiten die je zelf kunt doen. Daarnaast lees je alles over het laatste kampeernieuws en krijg je handige doe-het-zelf-tips waarmee je jouw kampeervakantie weer een stukje leuker maakt. Een ander belangrijk onderdeel van het magazine zijn de objectieve tests van trekauto’s, caravans, campers, tenten en andere kampeeraccessoires. Onze experts delen hun testrapport en bevindingen speciaal met jou. Zo blijf jij op de hoogte van alles wat er op de markt te koop is. Als lezer volg je ook jaarlijks de ACSI FreeLife TestTour. Tijdens dit avontuur trekken vier testteams eropuit met een gloednieuwe camper of auto-caravancombinatie. Zij testen de kampeermiddelen tijdens een reis naar een prachtige Europese bestemming. Als lezer kan je zowel online als in het magazine te volgen alles volgen.