ACSI FreeLife

Menu

Maak iemand blij met een cadeau-abonnement!

 

Is jouw buurvrouw, zoon, beste vriendin, man, goede kennis of vader ook gek van kamperen? Verras diegene dan met ACSI FreeLife magazine, hét cadeau voor de kampeerder. Voor maar € 21,95 ontvangt de kampeerfanaat in totaal 5 edities vol kampeerinspiratie, reisverhalen, technische testen, campingtips en nog veel meer. Ben je Club ID-lid?
Dan betaal je maar € 20,45!

 

 

freelife cadeau

Waarom ACSI FreeLife magazine het ideale kampeercadeau is:

  • Alles over de nieuwste producten en trends op kampeergebied
  • Boordevol kampeerinspiratie en reisverhalen
  • Kampeer- en campingtips
  • Technische én praktische camper- en caravanstesten

Geef ACSI FreeLife cadeau

 

Veelgestelde vragen: Hoe geef ik ACSI FreeLife magazine cadeau?

 

Hoe werkt het?

Jij, de besteller, ontvangt een FreeLife magazine in de bus, met een cadeauvoucher. Deze kun je aan de gelukkige kampeerder geven. Op de voucher staat precies beschreven hoe het abonnement geactiveerd kan worden. Het abonnement gaat in vanaf het moment dat het wordt geactiveerd. De ontvanger krijgt dan nog vier FreeLife-nummers. De cadeauvoucher is een jaar geldig.

 

Hoe vaak verschijnt FreeLife magazine?

ACSI FreeLife magazine verschijnt 8 keer per jaar. De verschijningsdata van dit jaar vind je hier.

 

Wanneer krijgt de ontvanger het cadeau-abonnement thuis?

Dit is afhankelijk van wanneer de ontvanger de voucher verzilvert. Is het abonnement minimaal één week voor de eerste verschijningsdatum verzilverd? Dan is dat de datum waarop de ontvanger het eerste nummer krijgt.

 

Stopt het abonnement automatisch?

Ja, het cadeau-abonnement stopt automatisch! Wel zo fijn, want jij als gever zit dus nergens aan vast. Je hoeft ook nergens meer naar te kijken of iets te doen om het stop te zetten. Zo geef jij een leuk cadeau, zonder zorgen.

 

Help, mijn vraag staat hier niet tussen!

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of bel naar +31 (0)488 – 470430 (maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur).