ACSI FreeLife

Menu

Win een Panasonic LUMIX fotocamera

Van 23 juli t/m 19 augustus 2018 staat ACSI FreeLife in het teken van de ACSI & cultuur-weken en daarbij zijn we op zoek naar jouw mooiste, beste of grappigste culturele vakantiefoto. De leukste foto wint deze Panasonic LUMIX fotocamera t.w.v. € 399.Maak kans op deze Panasonic LUMIX fotocamera

De winnaar is bekend!

Uit alle inzendingen tijdens deze actie hebben we de vier beste, mooiste of leukste culturele vakantiefoto’s geselecteerd. Je vindt deze foto’s onderaan deze pagina. Tot en met 19 augustus kon er gestemd worden op de mooiste foto via onze Facebook-pagina en met jouw stem kon je ook een ACSI Campinggids Europa winnen!

Dit zijn de winnaars:

Dyon Klaassen – wint de Panasonic LUMIX fotocamera
Rein Stegman – wint een ACSI Campinggids Europa

Bedankt allemaal voor het inzenden van de prachtige foto’s en voor het stemmen!

Foto A: De muzikant in Nancy

Piet Bliek kwam op het Place du Général de Gaulle in Nancy, met op de achtergrond de Basilique Saint-Epvre, deze muzikant tegen.

Muzikant in Nancy

Foto B: Kloostergangen in de Pyreneeën

Gert-Jan Emmen stuitte in de Spaanse Pyreneeën op een prachtig klooster. “De tijd staat stil in deze kloostergangen” luidde zijn commentaar.

Klooster in de Pyreneeën

Foto C: Hollandse cultuur – Winnaar

Dyon Klaassen legde een Hollands tafereel vast op de foto! “Voor een écht stukje cultuur hoef je helemaal niet ver van huis!” schreef hij bij de foto.

Dyon Klaassen legde een Hollands tafereel vast op de foto!

Foto D: Plaza de España

Piet Perry was in Sevilla en maakte deze fraaie foto op het Plaza de España, ooit gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1929.

Piet Perry was in Sevilla en maakte deze fraaie foto op het Plaza de España

Breng je stem uit op onze Facebook-pagina!