ACSI FreeLife

Menu

Alles over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Wil je alles weten over de nieuwste kampeersnufjes, gloednieuwe caravans, campers en tenten van dichtbij bekijken en volop inspiratie opdoen voor je volgende kampeerreis? Dat kan van 4 tot en met 8 oktober 2023 allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023 in Utrecht.

Auteur
Berrit de Lange
Datum
ReactiesReageer
https://www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/bezoeker/programma-2023/

De 58ste editie van de grootste kampeerbeurs van Nederland opent op woensdag 4 oktober de deuren. Bijna 250 exposanten presenteren hun nieuwste en meest innovatieve producten. Van gerenommeerde merken tot creatieve start-ups. Of je nu startende kampeerder, doe-het-zelver of ervaren rot bent, er zit altijd wel iets voor je bij.

Belangrijkste info op een rij:

 • Open: woensdag 4 oktober t/m zondag 8 oktober 2023
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Openingstijden: van 10.00 uur tot 18.00 uur
 • Ticketprijzen: 
  Dagticket online verkoop: € 14; Dagticket online tijdens de beurs: € 15,50;
  Dagticket aan de kassa: € 16,50; Dagticket kind 4 t/m 12 jaar: € 1; Dagticket kind 13 t/m 17 jaar: € 7

Tickets bestellen

Kampeerwalhalla in 6 hallen


Hal 7:
Campers, caravans, luifels, voortenten

Hal 8: Campers en caravans

Hal 9: Accessoires

Hal 10: Daktenten, vouwwagens, outdoor en offroad

Hal 11: Campers, media en Kamperen van de Toekomst

Hal 12: Fietsen en fietsparcours, verhuur, campervans en campings

Handige app

Met de Jaarbeurs Live App heb je altijd het programma bij de hand, open je met één klik de deelnemerslijst en navigeer je eenvoudig door de hallen.

Activiteiten

Op het overdekte kampeerterrein zijn ook tal van activiteiten voor jong en oud, van inspirerende verhalen in het Kampeertheater tot kookworkshops. Test een e-bike op het Fietsparcours of maak een proefrondje met een camper of caravan.

Trend: duurzaam kamperen

Veel aandacht is er op de kampeerbeurs voor duurzaamheid en innovaties. Zo is er een ‘Duurzaamheidsroute’ langs aanbieders van onder meer volledig elektrisch aangedreven kampeerauto’s. Daarnaast zie je hier accessoires gemaakt van gerecyclede of biologisch afbreekbare onderdelen, zonnepanelen en milieuvriendelijke reinigings- en onderhoudsproducten.

Duurzame KampeerAwards

Tijdens het Duurzaamheidscongres Kampeerbranche worden de Duurzame KampeerAwards uitgereikt in drie categorieën: meest duurzame kampeermiddel, kampeer plek en innovatieconcept.

 

 

Update Eriba Touring caravans 2
De Eriba Touring Colour Editions zijn in Utrecht te zien.

Een greep uit de primeurs van de kampeerbeurs in Utrecht

Caravans en campers

 • De nieuwe Innovan-campermodellen van het Duitse merk LMC zijn voor het eerst te zien in Nederland. Daarnaast debuteren in Utrecht de Flex-modellen van Crosscamp, het jongste campermerk van de Erwin Hymer Group.
 • Cult-caravan Eriba Touring is voor het modeljaar 2024 in een nieuw jasje gestoken. Op de beurs zijn de nieuwe ‘Colour Editions’ te bewonderen.
 • Dethleffs maakt zijn entree op de KCJ met maar liefst twintig caravans en het actiepakket Edith10n ter ere van de tiende verjaardag van de c’go.

Tenten en tenttrailers

 • Het Duitse merk Campwerk introduceert twee nieuwe daktentmodellen: de Campwerk Good Vibes en de iKamper Blue Dot Voyager.
 • Vouwwagenproducent Campooz heeft een nieuwe tenttrailer, La Luna. De modellen Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe hebben een make-over ondergaan.
 • De Nederlandse daktentenfabrikant Dare To Be Different toont de Sitta, die past op vrijwel alle personenauto’s.

ACSI FreeLife op de kampeerbeurs

Wil je kennismaken met ons kampeermagazine? Kom dan naar de ACSI-stand, 12.D0001. Ook als je niet alles kunt zien, hoef je niets te missen! De redactie van ACSI FreeLife is op de beurs aanwezig om de belangrijkste nieuwtjes van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te verzamelen.

Praat mee

Praat mee: Alles over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht