ACSI FreeLife

Menu

Trigano vouwwagen kopen: nieuw of tweedehands

Trigano vouwwagens staan voor geweldige avonturen met het hele gezin! Deze vouwwagens bieden comfort, gemak en duurzaamheid voor je kampeervakantie. Ga je een Trigano vouwwagen kopen, dan ben je klaar voor jouw volgende avontuur in de natuur!

Lees verder

Opzetgemak en kookplezier

Trigano vouwwagens kenmerken zich door opzetgemak, slaapcomfort, ruime opbergruimte en de vele kookmogelijkheden. Dankzij het gebruiksvriendelijke buizenframe of het geïntegreerde voortentframe zijn alle modellen gemakkelijk op te zetten. Dat is fijn na een lange autorit!

De tent-in-tent slaapkamers hebben horrengaas en kleppen. Er is veel opbergruimte en je kan de bedden opgemaakt inklappen. Dat bespaart ook meteen ruimte. Kies voor een vouwwagen met of zonder keukenblok, uitgerust met een driepits gascomfort en een wasbak. Duurzaamheid staat voorop.

Trigano Odyssée

Trigano biedt diverse populaire modellen vouwwagens, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Een bekend model is de Odyssée. Een compact en licht model, dat niet veel plaats inneemt. Opbouwen gebeurt snel en ook comfort staat hoog in het vaandel. Denk aan slaapcabines met lattenbodems en matrassen met gewatteerde bekleding. Ga jij ook op avontuur met Trigano?