ACSI FreeLife

Menu

Easy Caravanning vouwwagen kopen: nieuw of tweedehands

Wil je een Easy Caravanning vouwwagen kopen? Dan kan je kiezen tussen een nieuwe vouwwagen of een tweedehands exemplaar. Easy Caravanning staat bekend om zijn innovatieve en flexibele benadering van kamperen. Het modulaire ontwerp, gebruiksgemak en focus op lichtgewicht constructies zorgen voor onvergetelijke kampeeravonturen. Een perfecte vouwwagen voor actieve kampeerders.

In de natuur

Met een vouwwagen van Easy Caravanning ben je heel flexibel. Makkelijk op te zetten door middel van de gebruiksvriendelijke opzetsystemen, maar net zo makkelijk reis je verder naar je volgende bestemming. Ideaal dus als je een rondreis aan het maken bent. Met het lichtgewicht ontwerp zijn de vouwwagens van Easy Caravanning ook eenvoudig te trekken. D

Easy Caravanning Takeoff

Eén van de meest populaire modellen van Easy Caravanning is de TakeOff. Een compacte vouwwagen die door veel soorten auto’s getrokken kan worden, zelfs door compacte trekauto’s en elektrische auto’s. Een ander voordeel als je veel onderweg bent is dat het compacte ontwerp ervoor zorgt dat je tijdens het rijden vrij zicht naar achteren hebt. Verder heb je geen extra buitenspiegels of een aanhangerbewijs nodig. Je kunt dus zo vertrekken!

Met de TakeOff ben je gegarandeerd van een fijne nachtrust, maar het innovatieve ontwerp is ook aan te passen aan je eigen wensen. Ben jij al ready for TakeOff?