ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs camper kopen: nieuw of occasion

Arist Dethleffs, de oprichter van het merk, is zeker een pionier te noemen. Al in 1931, toen het toerisme nog in de kinderschoenen stond, bouwde hij de eerste “woonauto” van Duitsland. Nu, meer dan 90 jaar later, staat het merk synoniem voor kwaliteit, innovatie, comfort en een reiservaring met het gevoel van thuis.

Een begrip in de camperwereld

Met zo’n lange historie is het niet gek dat Dethleffs een van de meest gerenommeerde camperfabrikanten in Europa is. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen, doordachte indelingen en geavanceerde technologieën.

Dethleffs biedt daarbij verschillende modellen:

  • Globebus: een compacte, wendbare camper waarmee je probleemloos door drukke stadscentra rijdt.
  • Globebus Go: het meest compacte model (220cm breed, 269cm hoog en beschikbaar vanaf een lengte van 599cm).
  • Just Camp: deze camper biedt alles wat je nodig kunt hebben. Voldoende ruimte, comfortabele eenpersoonsbedden die om te bouwen zijn tot een groter bed, een ruime keuken en luxe sanitair.
  • Just Go: met zijn prijs-kwaliteitverhouding de ideale eerste camper.
  • Trend: dit is al jaren de best verkopende camper in het Dethleffs assortiment. De reden? Veel keuze in omvang, een stijlvol design, handige indelingen en een prima prijs.
  • Globetrail (Classic, Advantage en Performance): de Globetrail omvat alles wat je van een camper mag verwachten. Slimme details, een moderne sfeer en alle uitrusting die je nodig hebt. Deze degelijke camper is in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar, waardoor er voor de meeste voorkeuren wel een goede optie tussen zit.

Ontdek de wereld op eigen tempo

Met een Dethleffs camper ben jij klaar voor je volgende kampeeravontuur. Mede door het comfort dat je tijdens je vakantie en tijdens het rijden ervaart, is het een populair merk onder kampeerders.

De campers zijn daarnaast gemaakt van duurzame materialen, waardoor jij er voor lange tijd plezier van hebt. Met een camper van Dethleffs ben je gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ga jij voor een occasion of nieuw model?