ACSI FreeLife

Menu

Chausson camper kopen: nieuw of occasion

Met een Chausson camper ben je gegarandeerd van een camper met een innovatief ontwerp en hoogwaardige afwerking. Al jaren een begrip onder kampeerliefhebbers. Of je nou een compacte camper voor een roadtrip of een grote camper voor een vakantie met je gezin zoekt, bij Chausson heb je genoeg keuze. Als je een Chausson camper gaat kopen, heb je genoeg keuze uit nieuwe modellen of occasions.

Lees verder

Innovatie en kwaliteit

Chausson heeft verschillende populaire modellen op de markt gebracht die bij kampeerders over de hele wereld geliefd zijn. Zo zijn er bij de populaire Chausson Flash-serie verschillende indelingen. Daardoor kan deze camper voor korte en voor lange reizen gebruikt worden. Deze camper wordt getypeerd door een slimme en praktische indeling, waarbij ruimte maximaal wordt benut.

Andere populaire modellen zijn de Chausson Welcome en de Chausson Titanium. De Welcome-serie wordt vaak gebruikt door gezinnen of kampeerders die ruimte en comfort in een camper zoeken. Deze integraalcamper heeft veel opbergruimte. Het Titanium-model is voor de kampeerder die luxe en comfort zoekt tijdens het kamperen. Deze camper is volledig geïntegreerd en wordt gekenmerkt door een strak design.

Voor iedere reiziger

Chausson campers zijn er dus voor iedere kampeerder. Of je nou een praktische indeling, veel opbergruimte of luxe zoekt: bij Chausson vind je een camper die bij jouw wensen past. Een occasion of nieuw model: een Chausson camper is een investering waar je jarenlang kampeerplezier uit haalt.