ACSI FreeLife

Menu

Carthago camper kopen: nieuw of occasion

Op zoek naar een fijner camper? Bij Carthago ben je aan het juiste adres. Al tientallen jaren levert Carthago campers van hoge kwaliteit. Zowel nieuwe campers als occasions zijn bij kampeerders populair, mede vanwege het comfort en de luxe uitstraling. Ga je een Carthago camper kopen, dan weet je dat je comfortabel gaat kamperen!

Lees verder

Populaire Carthago campers

Een populair model is de Carthago Chic. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie vind je in deze camper: een ruim opgezet interieur, een luxe keuken en een heerlijk bed. Daarnaast is de chic ook uitgerust met moderne technologieën voor de veiligheid en rijcomfort.

Ook de Carthago Tourer is geliefd. De naam zegt het al: deze camper is uitermate geschikt voor langere reizen. Dit komt vooral door de hoeveelheid aan opbergruimte en  en comfortabele bedden. Ideaal dus als je een rondtrekkende kampeerder bent.

Een model dat ook niet mag ontbreken in dit rijtje is dat Carthago Malibu. Deze camper is compact en biedt toch alle gemakken van een grotere camper. En dat terwijl de camper, zoals ook hier de naam al prijsgeeft, lekker compact is. De Malibu is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Comfortabel kamperen

Of je nou kiest voor een occasion of nieuwe Carthago camper, je kan altijd rekenen op kwaliteit en luxe. Comfort is waar Carthago campers om bekend staan. Dat merk je ook aan de hoogwaardige materialen die worden gebruikt.