ACSI FreeLife

Menu

Carthago camper kopen: nieuw of tweedehands

Op zoek naar een fijner camper? Bij Carthago ben je aan het juiste adres. Al tientallen jaren levert Carthago integraal- en half-integraalcampers van hoge kwaliteit. Zowel nieuwe campers als occasions zijn bij kampeerders populair, mede vanwege het comfort en de luxe uitstraling. Kies je voor Carthago, dan kies je voor comfortabel kamperen!

Lees verder

Knusse woonsfeer, de grootste functionaliteit

Carthago campers staan bekend om hun mix van een gezellige woonsfeer, functionaliteit en technologie. De campers belichamen duurzaamheid die je kunt vertrouwen, ongeacht waar je bent, het hele jaar door. Elk model weerspiegelt meer dan 30 jaar expertise in camperfabricage, met aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en professionele afwerking.

Elk modeljaar innoveert het merk. In 2024 met de nieuwe indeling van de Carthago c-tourer serie, met als doel: maximaal comfort bij een compacte voertuiglengte van nog geen 7 meter en een laag eigengewicht.

Welke camper kies jij?

Binnen het brede assortiment kan het uitdagend zijn een keuze te maken. Om je op weg te helpen zijn dit de meest populaire modellen:

  • Om te beginnen de Carthago Chic. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie vind je in deze camper: een ruim opgezet interieur, een luxe keuken en een heerlijk bed. Daarnaast is de chic ook uitgerust met moderne technologieën voor de veiligheid en rijcomfort.
  • Ook de Carthago Tourer is geliefd. De naam zegt het al: deze camper is uitermate geschikt voor langere reizen. Dit komt vooral door de hoeveelheid aan opbergruimte en en comfortabele bedden. Ideaal dus als je een rondtrekkende kampeerder bent.
  • Een model dat ook niet mag ontbreken in dit rijtje is dat Carthago Malibu. Deze camper is compact en biedt toch alle gemakken van een grotere camper. En dat terwijl de camper, zoals ook hier de naam al prijsgeeft, lekker compact is. De Malibu is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Duurzaam kamperen

Of je nou kiest voor een occasion of nieuwe Carthago camper, je kan altijd rekenen op kwaliteit en luxe. Daarbij is duurzaamheid een kernwaarde waar Carthago campers om bekend staan. Het bedrijf streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. De campers gaan ook lang mee, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor de groene kampeerder.