ACSI FreeLife

Menu

ACSI FreeLife affiliate programma

adverteren-affiliates

Word affiliate partner

Heb je een website op het gebied van reizen, kamperen of vakantie? Profiteer dan van het succes van hét kampeermagazine van Nederland en Vlaanderen en word affiliate partner! Jij plaatst content of een link van ACSI FreeLife op je website en verdient geld per click, lead of sale. Er zijn diverse mogelijkheden!

Hét magazine in de kampeerwereld

ACSI FreeLife magazine is een product van ACSI FreeLife BV, waarvan campingspecialist ACSI één van de oprichters is. Het Nederlandse bedrijf is al 50 jaar actief in de kampeerwereld en een begrip onder kampeerders en campings.

ACSI FreeLife is hét magazine voor de kampeerder en verschijnt zeven keer per jaar. Het magazine onderscheidt zich van andere kampeermagazines door diepgaande tests van caravans, campers en trekauto’s, tips en noviteiten, en verrassende reisbestemmingen. Het magazine staat garant voor urenlang leesplezier en wordt zeer gewaardeerd door de lezers. Zij belonen het blad met een 8.2.

Doelgroep ACSI FreeLife

ACSI FreeLife is een magazine voor de enthousiaste kampeerder die met camper, caravan, vouwwagen of tent op reis gaat. De kampeerder is erg geïnteresseerd in een breed scala aan kampeerproducten en wil graag goed op de hoogte zijn van wat er zoal verkrijgbaar is. De diepgaande productinformatie uit het magazine vormt voor de kampeerder de basis om een keuze voor het juiste kampeerproduct te kunnen maken.

Voordelen affiliate programma

Voor het affiliate programma hebben we speciale kortingsacties, wisselende kortingen en cadeau’s bij de abonnementen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod tekstlinks en banners dat regelmatig vernieuwd wordt en waar je gebruik van kunt maken.

De programmavoorwaarden zijn als volgt:
• Je ontvangt een aantrekkelijke commissie van 10% tot 20% (met staffel)
• We hanteren een cookietijd van 30 dagen
• E-mailmarketing is enkel toegestaan na toestemming
• Zoekmachinemarketing is beperkt toegestaan
• Cashbacksites zijn alleen toegestaan na toestemming
• Kortingscodesites zijn alleen toegestaan na toestemming

Informatie affiliate programma

Het programma wordt aangeboden via TradeTracker. Aanmelden kan via TradeTracker, maar wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via: marketing@acsi.eu t.a.v. ‘Affiliate programma FreeLife’.

Confidental Infomation