ACSI FreeLife

Menu

Vacature

Stagiair(e) Redacteur (online) (36 uur, standplaats Andelst)

Kom jij bij ons ervaring opdoen als redacteur? We beloven je dat je daar geen spijt van krijgt! Bij ons werk je in een klein team en krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Heb je een neus voor nieuws en lijkt het je wat om je onder te dompelen in de kampeerbranche? De ene dag schrijf je over de constructie van een nieuwe tent en de volgende dag interview je een campereigenaar over het vrije leven of bezoek en film je de opening van een nieuwe caravanfabriek. Geen dag bij ons op de redactie is hetzelfde. Koffie halen mag natuurlijk ook, maar dat is alleen maar nodig als de kan – die iedere dag voor ons klaargezet wordt – leeg is. We hebben de ambitie om met ons magazine, onze website en de ACSI Magazines-app het grootste kampeerplatform van Nederland en België te zijn. Help jij ons mee deze ambitie waar te maken?

Jouw taken:

 • Tekst en beeld (foto, video en eventueel illustraties) maken voor onze website en onze social media-kanalen. Je zorgt ervoor dat onze lezers en volgers altijd op de hoogte zijn van het laatste kampeernieuws dat jij op journalistieke wijze weet te vergaren. Je weet de verdieping op te zoeken én creatieve invalshoeken te bedenken.
 • Meewerken aan rubrieken van ACSI FreeLife magazine.
 • Proactief meedenken over het crossmediaal inzetten van onze content, óók via andere ACSI-merken.
 • Kampeergerelateerde beurzen of events bezoeken en daar verslag van doen.
 • Meehelpen met het opbouwen van PR-activiteiten en het genereren van free publicity.

Jouw profiel:

 • Je bent bezig met de opleiding Journalistiek of Communicatie
 • Je kent de weg online en bent actief op social media
 • Je kunt eenvoudig relevante onderwerpen bedenken die lezers aanspreken zowel on- als offline
 • Strakke deadlines maken jou niet nerveus en je houdt altijd overzicht
 • Je communiceert gemakkelijk en houdt van samenwerken binnen een klein team
 • Je staat open voor het maken van vlogs/videocontent
 • Je bent enthousiast en gedreven
 • Je bent nauwkeurig (onze lezers zijn kritisch!)

Over ACSI FreeLife magazine
ACSI FreeLife magazine is een kampeertijdschrift dat 8 keer per jaar 180 pagina’s kampeersfeer brengt. Kampeerbestemmingen, campings, anekdotes en interviews met kampeerders spelen een belangrijke rol. Maar vergeet ook zeker niet de uitgebreide tests van de nieuwste caravans en campers die een prominente plek in het blad innemen. Daarnaast is er ons online platform ACSIfreelife.nl. Hier publiceren we dagelijks kampeernieuws, tests, vragen aan onze technisch expert Joop en ga zo maar door. Die content verspreiden we ook via onze social media kanalen. Daarnaast is er ons online platform acsifreelife.nl. Hier publiceren we dagelijks kampeernieuws, tests, vragen aan onze technisch expert Joop en ga zo maar door. Die content verspreiden we ook via onze social media kanal

ACSI FreeLife is een uitgave van ACSI, bekend van de groene campinggidsen. ACSI is al meer dan vijftig jaar dé Europese specialist in campinginformatie. Daarnaast organiseert ACSI kampeerreizen en verhuurt ze via haar label Suncamp-accommodaties en kampeerplaatsen op campings.

Solliciteren?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv naar: ACSI Publishing BV, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 34, 6670 AA Zetten. Of via e-mail (graag opgemaakt in Word): werken@acsi.eu.

Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar: werken@acsi.eu, +31(0)488-452055 en vragen naar Elja Vette (personeelszaken).