ACSI FreeLife

Menu

Zo steek jij je favoriete camping een hart onder de riem

Uiteraard help je jouw camping het allerbest door de voucher te accepteren die de meeste campings aanbieden als je vanwege de corona crisis je gereserveerde kampeerplek nog niet kunt gebruiken. Campingspecialist ACSI heeft daarnaast nog een leuke actie bedacht waarmee je jouw favoriete camping een hart onder de riem kunt steken.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Camping Kleine Belterwijde_Steu uw camping_corona

Met de actie ‘Steun uw camping’ geef jij je favoriete camping(s) op een creatieve manier een steuntje in de rug met een opbeurende boodschap, bijvoorbeeld in de vorm van een foto, tekening of video. Voor de persoonlijke boodschappen heeft ACSI alvast een speciaal lijstje gemaakt dat je kunt uitprinten om daarna op je eigen creatieve manier in te vullen, in te scannen en op te sturen.

Honderden digitale ansichtkaarten

Aan deze oproep is met honderden digitaal ingezonden ansichtkaarten aardig gehoor gegeven. Zo steekt een kampeerder camping Kleine Belterwijde in Overijssel een hart onder de riem (‘We kijken graag terug naar de vele weekenden en vakanties die wij bij jullie hebben gevierd’) met een fotocollage uit 1984 en pakt de ander de kleurpotloden en de stiften erbij voor een schets van zijn favoriete camping.

Camping Cal Paradís_Steun uw camping_corona

Stuur jouw boodschap in

Wil jij jouw favoriete camping ook in het zonnetje zetten? Dat kan nog steeds! Het werkt heel eenvoudig. Ga naar Eurcampings.nl, laat je gegevens en je boodschap achter op het invulformulier en ACSI stuurt vervolgens jouw steunbetuiging door naar de camping. Wie weet zie jij jouw eigen campingcreatie later terug op de divers social media kanalen van ACSI.

Hoe gaan campings om met corona?

Benieuwd wat de campings en ketens in Europa allemaal doen om zich te wapenen tegen corona? In ACSI FreeLife 4-2020, die op dinsdag 12 mei bij de abonnees op de deurmat ploft, kom je er achter wat er allemaal speelt en welke creatieve maatregelen er worden genomen.

Bestel ACSI FreeLife 4-2020

Praat mee

Praat mee: Zo steek jij je favoriete camping een hart onder de riem

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht