ACSI FreeLife

Menu

Word caravantester voor ACSI FreeLife

logo ACSI FreeLifeTestTour b Heb jij altijd al eens een splinternieuwe caravancombinatie uit willen testen? Het zou zomaar kunnen dat jij binnenkort de hoofdrol speelt in een caravantest. ACSI FreeLife is namelijk op zoek naar kandidaten voor de ACSI FreeLife TestTour naar de Italiaanse regio Piëmont.

Auteur
Sander Cox
Datum
3
3
ReactiesPraat mee
ACSI FreeLife Testtour

Met ACSI FreeLife testen we jaarlijks tientallen kampeermiddelen. Op de redactie komen geregeld verzoeken binnen van lezers om mee te helpen met testen. Nu is het zover en vragen we jou om jouw expertise. Want met jouw jarenlange kampeerervaring heb je kennis die voor ons en andere kampeerders waardevol is.

Vier testteams

We hebben vier autocaravancombinaties beschikbaar tijdens de eerste ACSI FreeLife TestTour. Hiervoor zoeken we vier bijpassende testteams die van 3 tot en met 13 september hun caravancombinatie mogen testen. Per team is er een bijpassende reis uitgestippeld naar de Piëmont. Onderweg zijn activiteiten, overnachtingen, benzine en eten inbegrepen zodat je geen kosten hoeft te maken en jij je puur op het testen en de beleving kunt richten.

Aanmelden

Vind je het leuk om met een nieuwe caravan en auto op pad te gaan en daar over te vertellen? En past een van de testteams (natuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters en gezinskampeerders) precies bij jou? Kijk dan op de pagina van de TestTour 2017 wat je daarvoor precies moet doen en hoe je je kunt aanmelden. Wie weet ga jij in september naar Piëmont met een gloednieuwe auto en caravan.

Praat mee

 1. HA
  Harry en Dinie Aalbers

  Het lijkt ons te gek om als test team, een keer met een nieuwe combinatie auto/caravan op reis te gaan! Wij houden van natuur en gezelligheid.
  Wij reizen al jaren met een Bergland-Montblanc van 1992, naar Zuid-Tirol IT. ook met camper lijkt on prachtig!
  Wij zijn een nog kwiek echtpaar van 75 lentes!

  Reageer
  0
  0
 2. PD
  Petra Derks

  Wij de beginnende 50tigers gaan voor de eerste keer zonder onze jeugd op pad…
  Wij houden van lekker genieten. Een goed glas wijn lekker eten. Strand afwisselen met cultuur. Maar we gaan ook nog graag uit…
  Dus wij willen graag jullie caravan tester worden..

  Reageer
  0
  0
  1. Hoi Petra, wat leuk dat jullie interesse hebben om ook als testteam op pad te gaan! Op dit moment is de TesTour 2017 onderweg, maar de reacties zijn zo positief dat de kans groot is dat er een vervolg komt. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief of onze Facebook-pagina volgt, dan blijf je op de hoogte!

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Word caravantester voor ACSI FreeLife

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht