ACSI FreeLife

Menu

Win kaarten voor European Outdoor Film Tour

De European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) is hét filmevenement van buitensportend Europa. Van 11 tot en met 30 oktober trekt de Outdoor Film Tour door diverse bioscoopzalen in Nederland. ACSI FreeLife geeft 2 kaarten weg.

Auteur
Timo de Boer
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
European Outdoor Film Tour
European Outdoor Film Tour

Met paard door de Himalaya

In twee uur tijd wordt er een adrenaline verhogende mix van outdoor sport- en
avonturenfilms op het witte doek getoond. Internationale topproducties variërend van documentaires tot spectaculaire actiefilms van adventure sporten. Zo doorkruist de Franse avonturier Eliott Schonfeld met zijn paard Robert de Himalaya van het westen naar het oosten.

Terwijl de met ijs bedekte bergpaden voor de viervoeter een echte uitdaging vormen, merkt de minimalistische avonturier in de bitterkoude nachten aan den lijve dat hij op zijn uitrusting wellicht toch iets teveel bespaard heeft. Eigenlijk wilde hij ook nog van tent, slaapzak en aansteker afzien. Hoe weinig is nog net genoeg?

Skiën vanuit een Zeppelin

Of de film van Adam Rolston en Ron Rutland die van de Mongoolse hoogvlakte het meest avontuurlijke golfterrein ter wereld maken. Met hun golfclubs in de hand trekken er dwars door dit onherbergzame land. En wat dacht je van van een ski avontuur dat begint met een abseil vanuit een Zeppelin? Kortom twee uur pure spanning en adventure waarbij je als toeschouwer met je neus bovenop de actie zit en de avonturen als het ware zelf ervaart.

Kijk voor hier voor het hele filmprogramma en het bestellen van tickets.  

Win kaarten voor Outdoor Film Tour

Gore-Tex – bekend van de waterdichte én ademende kleding en schoenen – is ook dit jaar weer sponsor van de European Outdoor Film Tour. Speciaal voor de bezoekers van de website van ACSI Freelife stelt Gore-Tex twee gratis toegangstickets voor een voorstelling naar keuze beschikbaar. Stuur onder vermelding van ‘EOFT’ een mail naar info@acsifreelife.nl. Geef hierin aan welke voorstelling je graag zou willen bezoeken en met wie.

Klik hier voor de data en locaties.

Door ons een mail te sturen ga je ermee akkoord dat je mailadres gebruikt kan worden voor marketingactiviteiten van ACSI FreeLife.

Praat mee

 1. RG
  Rianne Gorkink

  Lijkt ons erg bijzonder om eens mee te maken

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Win kaarten voor European Outdoor Film Tour

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht