ACSI FreeLife

Menu

Win een week kamperen in Frankrijk

De Franse campingketen Les Castels viert dit jaar haar 55-jarige bestaan en dat moet gevierd worden! Wie jarig is trakteert, dus de campingketen verloot diverse verblijven van een week voor 2 tot 4 personen op verschillende campings in Frankrijk in september.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
castels

Van een comfortabele kampeerplaats met stroom tot een luxe chalet. In totaal zijn er 8 prijzen te vergeven.

Deelnemende campings

Bij de keten Les Castels hebben zich 41 campings aangesloten. De campings in Frankrijk die deelnemen aan deze winactie zijn: Domaine du Verdon, Domaine de la Paille Basse, Moulin du Roch, Domaine de Sévenier, Domaine de Keravel, L’Anse du Brick, Domaine des Ormes en Douce Quiétude. Bekijk deze campings op de website van Les Castels.

De campings zijn te vinden door heel Frankrijk. Bij allemaal kampeer je op het landgoed van een kasteel. De keten dankt daar ook haar naam aan. George Pilliet richtte namelijk de stichting Les Castels op, omdat hij kasteeleigenaren wilde aanmoedigen om hun domein open te stellen voor kampeerders, zodat hun erfgoed bewaard zou blijven en gedeeld zou worden. Kijk voor meer informatie op Camping-Castels.nl.

 

 

Praat mee

Praat mee: Win een week kamperen in Frankrijk

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht