ACSI FreeLife

Menu

Win een caravan met prijzenfestival Erwin Hymer Group

Om de nieuwe nieuwe caravan- en campermodellen van de Erwin Hymer Group (EHG) van dichtbij te zien, kan je sinds 1 oktober terecht bij de dichtstbijzijnde dealer. Met het prijzenfestival ‘Win uw gouden match’ maak je deze maand kans op grote prijzen zoals een caravan ter waarde van € 20.000 of een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500 zakgeld.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

Om kans te maken op een van de prijzen kun je tot  31 oktober 2020 een voorkeursmerk camper of caravan invullen. Na het invullen van een voorkeur en persoonlijke gegevens, ontvangt je een unieke win code per e-mail. Deze code kan worden ingeleverd bij meer dan zestig dealers in Nederland. De dealer helpt vervolgens verder met de gouden match, waarna de vakantie voorpret kan beginnen.

De merken van de Erwin Hymer Group

Tot de Erwin Hymer Group behoren camper- en caravanmerken als Bürstner, Carado, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etruscom Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC en Sunlight. De EHG maakt op zijn plaats dan weer onderdeel uit van het Amerikaanse Thor Industries.

Geen beurzen dit jaar

Met het oog op de hoge bezoekersdichtheid op de kampeerbeurzen en al de nodige coronamaatregelen, besloot de EHG in mei al om met haar merken dit jaar niet aanwezig te zijn op de Europese kampeerbeurzen. Om de nieuwe kampeermiddelen toch een podium te bieden, kunnen kampeerders in de maand oktober terecht bij de EHG-dealers.

Noorderlichtshow

Voor kampeerders uit (de omgeving van) Hillegom is de ‘Win uw gouden match’ actie hoogstwaarschijnlijk al lang bekend. Een speciale Noorderlicht-projectie rondom De Jong Kampeer & Recreatie in Hillegom was zaterdagavond 27 september het startsein van de actie ‘Win uw gouden match’.

De showroom op papier

Voordat je bij de dealer op zoek gaat naar de nieuwe caravans en campers, mag je de nieuwsspecial in ACSI FreeLife 7-2020 niet ongelezen laten. In 40 pagina’s vind je de complete 2021-showroom op papier, van de de voordelige jubileummodellen van Dethleffs tot dé toiletprimeur waarmee de Bürstner Elegance exclusief is uitgerust.

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Win een caravan met prijzenfestival Erwin Hymer Group

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht