ACSI FreeLife

Menu

Welk type kampeerder ben jij?

Het aanbod van campings is enorm. Hartstikke fijn natuurlijk, maar dat maakt het niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. Kan jij ook extra hulp gebruiken bij deze zoektocht?

Auteur
Willeke Verbeek
Datum
4
4
ReactiesPraat mee

ACSI FreeLife heeft een tip: doe de Match2Camp-test. Je hoeft slechts 8 vragen te beantwoorden. Vervolgens zie je direct welk type kampeerder jij bent. Bij deze uitkomst hoort een kleur. Met deze kleur kan je campings vinden welke daarbij aansluiten.

Hoe werkt Match2Camp?

ACSI heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de wensen van kampeerders. Met deze informatie zijn 9 belevingswerelden omschreven. Vervolgens zijn op basis van héél veel factoren de campings ingedeeld in diezelfde 9 belevingswerelden. Op deze manier kan ACSI je wensen matchen met campings.

Waar kan ik de test doen?

Het zoeksysteem is beschikbaar op twee ACSI-websites en in de meeste ACSI Campinggidsen. Op Eurocampings.eu staan meer dan 9900 Europese ACSI-campings. Hier kun je heel gemakkelijk zoeken en selecteren, maar door de hoeveelheid campings is een extra hulpmiddel altijd fijn.

Op CampingCard.com staan alle 2940 ACSI-campings vermeld die meedoen aan het ACSI kortingssysteem. Wanneer je in het bezit bent van de kortingskaart CampingCard ACSI kunt je op deze campings voor één van de drie voordelige tarieven overnachten.

In de ACSI-campinggidsen worden de kleuren uitgebreid beschreven en kun je zelf bepalen welke kleuren het beste aansluiten bij je vakantiewensen.

Doe de test!

Praat mee

 1. ad
  a.j. van dijk

  L.s.

  Helaas krijg ik na het invullen van de vragen ook geen resultaat, maar opnieuw de vragenlijst?
  ik heb de test gedaan op mijn andriod tablet

  Vr. Groet

  A.j.van Dijk

  Reageer
  0
  0
  1. Dat is vreemd. Ik geef het door aan de ontwikkelaars!

   Reageer
   0
   0
 2. m

  Geweldige test!
  Als je de vragen hebt ingevuld en je klikt op “bekijk resultaat” Dan krijg je de ingevulde vragenlijst.
  Zo wordt je lekker bezig gehouden .
  En het resultaat (welk type kampeerder)?
  NUL

  Reageer
  0
  0
  1. Mag ik vragen op welk apparaat je de test doet? Ik krijg namelijk gewoon een kleur als resultaat. Vervolgens kan ik op een button klikken om campings van die kleur te vinden.

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Welk type kampeerder ben jij?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation