ACSI FreeLife

Menu

Wat vind jij van de camping?

Wist je dat tussen de 60% en 90% van de consumenten (de percentages verschillen per onderzoek) eerst online beoordelingen leest voordat ze een reis of vakantiebestemming boeken? Dus ook wanneer iemand op zoek is naar de juiste camping om een comfortabele kampeervakantie te beleven. Dit weten wij bij Eurocampings.eu, daarom hebben we het nog makkelijker gemaakt om beoordelingen van andere kampeerliefhebbers te lezen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Op Eurocampings.eu was het al een lange tijd mogelijk om bij meer dan 9900 campings beoordelingen te lezen in jouw eigen taal. De beoordelingen komen van mensen die jou zijn voorgegaan bij het kamperen op de desbetreffende camping en hebben een zo’n eerlijke mogelijke review achtergelaten. De campings kunnen beoordeelt worden op verschillende voorzieningen, zoals: sanitair, kindvriendelijkheid, het personeel van de camping en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Beoordelingen in alle talen

Automatisch worden de beoordelingen in het Nederlands getoond en als je wilt kan je ook de beoordelingen in andere talen lezen. Ben je benieuwd hoe Engelsen zich hebben vermaakt op een bepaalde camping in Frankrijk? Filter dan op de Engelse taal op de campingpagina en bekijk alle Engelse beoordelingen. Alle talen waarin een beoordeling is toegevoegd kan je selecteren.

Maar we hebben nu een extra mogelijkheid toegevoegd. Ben je bijvoorbeeld erg benieuwd naar de Deense beoordelingen, maar is je Deens niet optimaal? Klik dan op Google vertaling. Dan krijg je automatisch de beoordeling vertaald in de taal waar je Eurocampings.eu in bekijkt. Deze Google vertalingen staan bij alle beoordelingen en zijn in alle talen beschikbaar!

Op Eurocampings.eu kom je erachter wat kampeerders over de hele wereld vinden van een camping en wat zij belangrijk vinden tijdens het kamperen. Zo wordt de betrouwbaarheid van de reviews geoptimaliseerd. Probeer het zelf eens uit op Eurocampings.eu!

Confidental Infomation