ACSI FreeLife

Menu

Deze wandelgadgets kunnen mee in de tas

ACSI wandelt logoWe wandelen wat af met z’n allen. Je kunt nog zo’n fitte benen hebben, zonder goed materiaal houd je het niet lang vol. Welke wandelaccessoires zorgen ervoor dat jij het beste beentje voor kunt zetten?

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
wandelaccessoires ACSI kampeerreis

Deze vijf gadgets helpen jou volgens De Wit Schijndel aan een soepele wandeltred.

Schoeisel

Een goede wandelschoen is geen vanzelfsprekendheid. Voordat je het paar schoenen hebt gevonden dat precies bij jou past, ben je vaak een aantal pasbeurten verder. En dan speelt de look natuurlijk ook een bepalende rol. De Renegade III van Lowa is een laag model en dat geeft deze volledig leren schoen een sportieve uitstraling. Voor je enkels is zo’n lage schoen ook wel prettig. De zool bestaat uit verschillende lagen en dat komt de demping ten goede.
Prijs: € 154,95

Bergschoenen

Ben je een wandelaar die een kick krijgt van ruige terreinen? De Hanwag Banks GTX is dé wandelschoen voor in de bergen. Met deze waterdichte schoenen hoef je niet bang te zijn voor natte voeten. Dankzij de lichtgewicht Vibram Endurance zoolconstructie weegt een schoen slechts 610 gram. Deze zoolconstructie biedt extra demping aan de achterkant voor extra vering aan de hiel en de enkel.
Prijs: € 184,95

Wandelsokken

Comfortabel wandelen begint bij stevige wandelschoenen. Het schoeisel kan nog zo goed zijn, het belang van stevige en passende wandelsokken valt ook zeker niet niet te onderschatten. Het Duitse Falke staat bekend om speciale sokken om te skiën en wandelen, en weet dus waar het over praat. De Falke TK2 Cool wandelsokken geven je voeten extra draagcomfort. Daarnaast zorgt het materiaal voor een goede isolatie.
Prijs: € 20

Geen natte rug meer

‘Kom maar schat, laat mij die rugzak maar dragen’. Totdat je na twee uur wandelen stopt en je rug nat is van de zweet. Lowe Alpine heeft daar iets op gevonden met de Air Zone Z ND14L. Het Fixed AirZone  backsysteem zorgt dat je rug beter kan ademen. Bovendien kun je genoeg spullen kwijt in deze dames rugzak (inhoud: veertien liter) en krijg je er een wandelstokhouder, fietslamphouder en regenhoes bij.
Prijs: € 79,95

Vergeet niet te drinken

Van wandelen kun je behoorlijk dorst krijgen. Af en toe een slokje drinken kan wonderen doen. Als je er in de zomer op uit trekt, wil je voor koud drinken niet afhankelijk zijn van het terrasaanbod. In de kiwigroene Hydro Flask 0,53 liter drinkfles blijft je drankje tot 24 uur koud. Past mooi in die rugzak van Lowe Alpine.
Prijs: € 34,95

Wandeltips

Op zoek naar meer wandelaccessoires of wandeltips? ACSI FreeLife legt precies uit waar je allemaal op moet letten als je aan de wandel gaat.

Praat mee

  1. L

    Geen must maar voor stevige wandelingen zijn een paar wandelstokken ook zeer handig en geeft ook rust in de handen, geen dikke vingers

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Deze wandelgadgets kunnen mee in de tas

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht