ACSI FreeLife

Menu

Waar kampeer jij?

In gedachten al bij je vakantiebestemming in verre oorden? Stop! Kijk eens om je heen en vind prachtige kampeerbestemmingen dicht bij huis.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

In ons krakend verse magazine van dit nieuwe jaar vind je in onze special namelijk alles over dicht bij kamperen. In ACSI FreeLife 1-2016 staan bijvoorbeeld tien citytrips binnen een straal van 500 kilometer vanaf Utrecht, mét geheimtips van onze redacteuren. Zo geeft redacteur Evie Westland een actieve tip voor Londen en laat Rosanne Vriend je weten wat je niet mag missen in Lille. Maar reis ook met ACSI FreeLife mee van Hessen naar Spessart langs de Duitse Vakwerkroute en fiets met redacteur Katinka door de Friese Wouden.

Maar die mooie verre oorden dan?

Vooruit, aan reislustige avonturiers die toch liever meters maken door exotische oorden is er ook gedacht. Zo lees je in ACSI FreeLife 1-2016 hoe Tim en Steffi met hun zoontje van twee jaar 27.000 kilometer door Zuid-Amerika trokken met hun Pössl camper.

Getest door de experts

Ook de technische verhalen zijn weer volop aanwezig in deze eerste editie. Zo testten onze experts in ACSI FreeLife 1-2016 uitgebreid de Weinsberg CaraOne, namen we de geüpgrade Fendt Opal onder de loep en vergeleken we drie variaties van LMC, Dethleffs en Bürstner, die volgens de platformstrategie van de Erwin Hymer Group zijn gebouwd. En ook aan campers is weer gedacht. Hoe doet de Knaus Sun TI het na vijf jaar? En is de relatief goedkope Pössl Roadcar R600 een goede aanschaf?

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Waar kampeer jij?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation