ACSI FreeLife

Menu

Vrijetijdsbeurs bij Karsten Tenten

Bij de Karsten Travelstore in het Noord-Hollandse Zwaag wordt zaterdag 27 april een Vrijetijdsbeurs voor levensgenieters georganiseerd.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

De naam zegt het eigenlijk al: een beurs die volledig in het teken staat van vrije tijd. Vol informatie en inspiratie op het gebied van sport, cultuur, lifestyle, hobby en alles over reizen.

Vrijetijdsbeurs

Workshops, demonstraties, muziek en modeshows maken deze dag compleet. Met een divers aanbod aan exposanten is er genoeg te zien en beleven op de Vrijetijdsbeurs. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen camera meenemen en bij de stand van Welman Studio terecht met al je vragen over instellingen. Daarnaast maken ze je camera vakantieklaar en kun je op de set alvast poseren voor een vakantiefoto.

Social media

Plaats je je vakantiefoto’s wel of niet op Facebook? Ontdek tijdens de workshop social media wat de voor- en nadelen zijn van social media. Verder kun je een kijkje nemen bij de modeshow van Karsten Travelstore met een greep uit de nieuwste zomercollectie vrijetijdskleding of proef de lekkerste verse aardbeien, jam of honing uit de regio.

De vrijetijdsbeurs is gratis toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 27 april van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Karsten Travelstore, De Factorij 9, Zwaag.

Praat mee

Praat mee: Vrijetijdsbeurs bij Karsten Tenten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation