ACSI FreeLife

Menu

Vrijbuiter Kampeerbeurs

Op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 december staan Vrijbuiter Roden en Gouda in het teken van het komende vakantieseizoen tijdens de Vrijbuiter Kampeerbeurs.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Vrijbuiter

Net voor de start van het nieuwe jaar kom je dus bij Vrijbuiter al goed in de vakantiestemming. Tientallen campings uit binnen- en buitenland zijn vertegenwoordigd op de Kampeerbeurs. Je kunt direct je vragen stellen aan de mensen achter de camping. De Kampeerbeurs is bedoeld voor het hele gezin, en daarom worden er verschillende activiteiten aangeboden.

Locatie Vrijbuiter Roden

In Roden is er, naast de vertegenwoordigde campings, bijvoorbeeld een indoor kunstijsbaan van 100 vierkante meter. Voor de bezoekers die echt op zoek zijn naar een adrenalinekick is er een tien meter hoge klimmuur. Voor de kleinere bezoekers is er schmink, een ballenbak en een knutselhoek. Op zondag en maandag zijn er ook drie levende standbeelden in de winkel aanwezig. Ook ACSI vind je op deze locatie.

Locatie Vrijbuiter Gouda

Ook in de Vrijbuiter winkel in Gouda is er een kunstijsbaan. Deze is wel wat kleiner van omvang: het ijs telt 50 vierkante meter. Ook hier is er voor de kleine kinderen een mogelijkheid om geschminkt te worden en zorgen de Zingende Zalmvissers & Zangkoor Cheerio voor de muzikale achtergrond.

Wil je meer weten over deze beurs? Op de website van Vrijbuiter is hier alles over te vinden.

Praat mee

Praat mee: Vrijbuiter Kampeerbeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht