ACSI FreeLife

Menu

Volop cultuur snuiven in Deventer

Kennismaken CataloniëEen van de Hanzesteden die de ACSI FreeLife TestTour 2019 onmogelijk kan overslaan, is Deventer. Cultuurliefhebbers Joop en Tonny brengen daarom een uitgebreid bezoek aan deze historische stad. Met sfeervolle straatjes, fraaie gebouwen én de beroemde koek is Deventer zelfs op een regenachtig dagje dik de moeite waard. Na afloop is het natuurlijk lekker bijkomen in de LMC Element waar ze mee op reis zijn.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Deventer

Een dag in Deventer kun je niet beter beginnen dan met een echte Deventer koek. En die smaakt! ‘Dat gaat erin als koek’, laat Tonny weten. Na het leggen van een goede bodem laat een plaatselijke gids onze cultuurliefhebbers een paar mooie plekjes zien. Een eeuwenoude Vikingenmuur, de Grote of Lebuinuskerk en een schitterend uitzicht op de stad maken een dag vol buien tóch nog bijzonder mooi. ‘Een hele mooie en natte dag’, laat Joop na afloop voldaan weten.

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Joop en Tonny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op zaterdag 12 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook leuk: de camper waar het testteam Levensgenieters mee op pad is gegaan, kun je uitgebreid bewonderen op de beurs. Kom dus alles te weten over deze Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Volop cultuur snuiven in Deventer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht