ACSI FreeLife

Menu

Vlaamse Levensgenieters vertrekken naar Bern!

testtourEen regelrechte primeur tijdens de ACSI FreeLife TestTour Bern. Want voor het eerst in vijf edities gaat er een Vlaams team mee: Bert (57) en Veronique (43) uit Leopoldsburg. Zij krijgen een hagelnieuwe auto-caravancombinatie mee om te testen. ACSI FreeLife-redacteur Timo brengt de combinatie hoogstpersoonlijk naar België.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Header videoblog 1 levensg

Bert en Veronique zijn lekker buiten als Timo aankomt. Bert, kok van beroep, en Veronique, werkzaam in een dagcentrum, zijn echte kampeerders. Maar liefst 100 tot 130 dagen per jaar vieren de twee Vlamingen vakantie, vooral weekendjes weg. Dat doen ze met hun eigen caravan.

Haute cuisine op de camping

Met een professioneel kok als partner heeft Veronique het helemaal getroffen. Alleen moet er wel altijd een hoop ingepakt worden in de caravan. Bert: ”Tijdens het kamperen gaan er allerlei toestellen mee om te koken. Van ontbijt tot avondmaal.” Wij zijn benieuwd of het water ons in de mond loopt als Bert op de camping achter het fornuis gaat staan …

Het gaat er eindelijk van komen

Het Alpenland staat al geruime tijd op de vakantiebucketlist van het stel, maar toch kwam het er nooit eerder van. Dat komt ook omdat buurland Oostenrijk al jaren favoriet is bij Bert en Veronique. Maar daar zou nog weleens verandering in kunnen komen na de TestTour. ”Ik heb me laten vertellen dat Zwitserland ruwer is”, vertelt Bert vol verwachting.

Op het moment dat Timo in de verte verschijnt, zijn de Levensgenieters al dolenthousiast. Veronique: ”Amai, wat een mooie auto!” Die mening verandert gelukkig niet als de combinatie geparkeerd staat en de twee een rondje om de Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid en Dethleffs Aero 410 QS kunnen lopen. Het is een veelbelovende eerste kennismaking. Na het overhandigen van de sleutels zit Timo’s taak erop. Nu kan het avontuur van Bert en Veronique in Zwitserland echt gaan beginnen. We gaan jullie de komende weken volgen!

Meer van de Levensgenieters

Wil je nog veel meer weten over de Volvo en Dethleffs? En over de belevenissen van de Levensgenieters in Bern? Je leest er alles over in ACSI FreeLife magazine 2 van 2022. Tot en met april van dit jaar laten we je meegenieten van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Zo verzamelen we alle blogs en video’s in een dossier en de video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ook via onze nieuwsbrief en Facebookpagina blijf je op de hoogte. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Vlaamse Levensgenieters vertrekken naar Bern!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht