ACSI FreeLife

Menu

Vijfde editie Kampeer Belevenis

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november vindt voor de vijfde keer de Kampeer Belevenis in Bergeijk (Noord-Brabant) plaats.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Bezoekers kunnen op deze beurs kennismaken met de kampeertrends voor het komend seizoen.

Kampeer Belevenis

Het terrein van Bax Totaalrecreatie is decor voor de beurs, waar caravans, kampeerauto’s, tenten, kampeerartikelen en campings uit binnen- en buitenland zich presenteren. Het terrein is groot: bezoekers kunnen zich verheugen op zo’n 15.000 vierkante meter aan kampeervoorpret.

Voor de caravans zullen onder andere de nieuwste modellen van Adria, Bürstner, Dethleffs, Eriba Hymer, Fendt, Hobby, Knaus, LMC, Sunlight, Tabbert en Weinsberg vertegenwoordigd zijn. Campers zijn er van LMC, Sunlight en Weinsberg, en trekauto’s als de Opel Mokka en Nissan Qashqai zijn aanwezig. Ook voor voortenten, luifels en kampeertenten zullen er verschillende merken gerepresenteerd worden.

Locatie en prijzen

De Kampeer Belevenis Noord-Brabant vindt plaats op het terrein in de hallen van het pand van Bax Totaalcreatie in Bergeijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Entree is gratis. Voor meer informatie over het evenement, de aanwezige stands en een routebeschrijving, zie de website.

Praat mee

Praat mee: Vijfde editie Kampeer Belevenis

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation