ACSI FreeLife

Menu

Vijfde editie Europese Campingbeurs

Op zaterdag 16 januari organiseert Karsten Travelstore voor de vijfde keer de Europese Campingbeurs in Zwaag (Noord-Holland).

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De kampeer- en outdoorwinkel wordt deze dag omgetoverd vakantiebeurs, waar alles is te vinden over verschillende soorten campings en bestemmingen.

De ideale kampeervakantie

Van kamperen bij de boer tot Franse familiecamping, van glamping (luxe kamperen) tot back to basics; iedere kampeerder heeft andere wensen om invulling te geven aan de ideale kampeervakantie.

Tijdens de Europese Campingbeurs helpen campingeigenaren je op weg bij de zoektocht naar de ideale kampeerbestemming. Aan de hand van foto’s en verhalen lichten ze verschillende dingen van de camping uit. Ligging van de camping, de streek, zon- of schaduwplekken en wat er te zien en te beleven valt op en rond de camping. Lekker vast in de sfeer komen dus.

Campingbeurs bij Karsten

De Europese Campingbeurs wordt gehouden op zaterdag 16 januari van 10.00 tot 17.00 uur bij de Karsten Travelstore, De Factorij 9 in Zwaag. Toegang is gratis. Voor meer informatie, zie de website.

Praat mee

Praat mee: Vijfde editie Europese Campingbeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation