ACSI FreeLife

Menu

Levensgenieters van A naar B met de Volvo V60

TestTour KarinthiëHet heet niet voor niets de ACSI FreeLife TestTour. Daarom trekken de teams van camping naar camping. Zo ook de levensgenieters, die na een heerlijk verblijf op Camping Brunner an See naar het volgende meer reizen: de Ossiacher See. Daar ligt Welness Seecamping Parth al even mooi aan het water. Het kan niet op! Tijdens het ritje hoor je van Rob en Joke hoe hun Volvo V60 Recharge T8 tot nu toe bevalt.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Levensgenieters testen Volvo V60

Onderweg stoppen de levensgenieters even om te tanken. En dat blijkt niet de eerste keer te zijn. ”Het is een fantastische auto, maar met een caravan erbij is-ie nogal dorstig,” zegt Rob met een glimlach. ”Voor de rest, niets dan lof.” Wat er allemaal zo goed bevalt aan de Volvo V60 Recharge T8 AWD, vertelt het stel even later als ze alweer onderweg zijn …

Volvo V60: comfortabel en veilig

Als eerste benoemt Rob de aandrijflijn van de Volvo. Het model is namelijk een plugin-hybride met elektromotor en benzinemotor. ”Ik ben er een groot voorstander van dat-ie elektrisch rijdt. Dat kiest-ie allemaal automatisch.” Het rijcomfort lijdt daar totaal niet onder, sterker nog, dat kan eigenlijk niet beter. Of zoals Joke het verwoordt: ”je merkt niet eens dat de caravan erachter hangt. Heel erg fijn.” En met de mooie massagestoelen in de auto kan het qua comfort al helemaal niet stuk.

Maar er is meer gemak aanwezig. ”De touchscreen is even zoeken, maar na tien minuten weet je het”, bekent Rob. ”Je bedient alle functies direct en hebt geen fysieke knoppen meer nodig.” Dat is niet alleen erg handig, maar ook nog extra veilig. Over veiligheid gesproken, het head up display zorgt ervoor dat alle informatie (zoals de snelheidsmeter) op de voorruit geprojecteerd wordt. Zo kun je je ogen op de weg houden. Al met al is de Volvo met de Fendt erachter een geslaagde auto-caravancombinatie volgens de levensgenieters. Op naar de volgende camping en het volgende avontuur …

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de levensgenieters in ACSI FreeLife magazine 2-2021. Tot en met mei kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

 1. jl
  jos landwier

  Beste Acsi en levens genieters.
  Klein puntje van kritiek. Als deze combinatie niet zou voldaan, auto Volvo vanaf € 54000 en de Fendt caravan Tendenza schat rond de € 25000 dan kan het niet anders dat dit een super combinatie is.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Levensgenieters van A naar B met de Volvo V60

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht