ACSI FreeLife

Menu

Van A naar B met de familie Loykens

testtourEven de vuilwatertank legen en dan kunnen ze weer op pad. Het testteam Gezinskampeerders trekt in Zwitserland van camping naar camping. Volgende stop is AlpenCamping Meiringen. Onderweg hoor je alles over de pluspunten van de Carado T338 zijn. En dat zijn er genoeg!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Gezinskampeerders 2021

Heerlijk hoog zitten. Dat is een van de voordelen van rijden in een camper. Zeker op het gebied van veiligheid. ‘Je ziet goed wat eraan komt en hebt goed overzicht over de weg’, aldus chauffeur Roland. En dat de camperstoelen lekker zacht zijn, is ook niet onbelangrijk. Je wilt immers niet met een zere rug en een houten achterste aankomen op je vakantiebestemming.

Ook de krachtige motor van de Carado (140 pk) zorgt ervoor dat een rondreis in het Berner Oberland soepeltjes verloopt. ‘Er zit genoeg pit in, je komt makkelijk de bergen over. Maar ook inhalen op de snelweg is geen probleem’, verzekert Roland ons. In de cabine is dus alles dik in orde, maar hoe vinden de jongens het achter in de camper?

Huis op wielen

Joep en Pim zitten naast elkaar aan tafel. Een fijne plek volgens Joep: ‘ik vind het tafeltje erg handig. Dan kun je een spelletje doen of wat eten of drinken.’ Ook de extra zit- en beweegruimte tijdens het reizen bevalt de jongens uitstekend. Daar is moeder Daniëlle het helemaal mee eens. Zij maakt de vergelijking met een huis op wielen. ‘Ik vind het wel anders dan met de auto. Gewoon omdat je meer ruimte hebt. Het is echt wel comfortabel reizen’. Alleen maar positieve geluiden dus. Jammer dat ze de Carado bij thuiskomst weer moeten inleveren …

Meer van de Gezinskampeerders

Wil je nog veel meer weten over de Carado T338? Lees dan dit blog en bekijk deze video. En ben je benieuwd naar alle avonturen van de Gezinskampeerders? Hou de site dan in de gaten en bestel ACSI FreeLife magazine 8-2021. Tot en met april 2022 geniet je nog volop van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. We verzamelen alle blogs en video’s in een dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in de YouTube-playlist. Ondertussen houden we je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Van A naar B met de familie Loykens

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht