ACSI FreeLife

Menu

Vakantiesalon in Antwerpen

Van het oriënteren op een vakantie op zich kan je al een uitstapje maken. In Antwerpen vindt namelijk van 24 januari tot en met 28 januari de Vakantiesalon Vlaanderen 2013 plaats. Iedere dag is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kamperen kan in Antwerpen zelf op Stedelijk Kampeerterrein De Molen, want niet alleen de beurs is een vakantie op zich, de stad Antwerpen zelf is ook een bezoek waard.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Vakantie begint op de Vakantiesalon

Kampeerliefhebbers kunnen op de Vakantiesalon langs vijftien campingstands met onder andere: verhuurbedrijven van campers en caravans, uitbaters van campings in België en Europa en verenigingen. Eén van de highlights is de Jungle Avonturencamping, een gethematiseerde kindercamping die over vijfhonderd campingplaatsen beschikt. De camping heeft diverse zwembaden en daarnaast is er een theater en een knutseljungle.

Aanwezigen

Een greep uit de overige aanwezigen: CTM Motorhomes, Urbano Homes, Europa Caravan, Vlaamse Kampeertoerist, Camping Le Pommier, Camping Valldaro, VW Camper en Natuurleven. Ook ACSI is aanwezig op de beurs met informatie over ACSI FreeLife magazine, ACSI Eurocampings, de ACSI Club ID en CampingCard ACSI.

Een toegangskaart voor de Vakantiesalon kost € 10,-. Kinderen tot 11 jaar hebben gratis toegang en 65-plussers betalen € 5,-. Via de website Vakantiesalon-Vlaanderen.be is een kortingsbon te downloaden.

Vakantiesalon Vlaanderen, Antwerp Expo (bouwcentrum), Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.

Praat mee

Praat mee: Vakantiesalon in Antwerpen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation