ACSI FreeLife

Menu

Vakantiebeurs: waar kampeer jij in 2019?

Ben jij er al uit wat je vakantiebestemming van 2019 wordt? Op de Vakantiebeurs in Utrecht steek je dit weekend de ene na de andere grens over. Van een vliegreis naar Oman en een wandelreis naar het onherbergzame Georgië tot een georganiseerde camperreis naar Cuba.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Jaarbeurs Vakantiebeurs 2018
Jaarbeurs Vakantiebeurs 2018

Uiteraard zijn ook de lage landen en populaire kampeerlanden als Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje ruim vertegenwoordigd.

Kamperen aan de kust

Met het nieuwe concept ‘Kamperen aan de kust’ in hal 7 wordt dit jaar het kamperen én glamperen gepromoot. In samenwerking met branchevereniging KCI heeft de Vakantiebeurs dit concept bedacht om potentiële kampeerders te laten zien dat kamperen niet bepaald creperen is.

“We pakken flink uit met een duinlandschap, veel zand en tal van activiteiten en attracties om zo echt de sfeer van een leuke camping aan de kust neer te zetten. Er is onder meer een minireuzenrad en bezoekers kunnen bijvoorbeeld kennismaken met kitesurfen. Voor alles en iedereen is er wel wat, zoals het echte kamperen aan de kust dat ook biedt”, vertelt Judith Röling, brandmanager van de Vakantiebeurs.

Camperen in Cuba

Wil je meer weten over die camperreis naar Cuba of een Rail Away-reis dwars door de alpen? Zoek dan zeker de ACSI-stand op in hal 7. Gedurende de dag kan je hier plaatsnemen voor verschillende presentaties over een van de georganiseerde groepsreizen van ACSI Kampeerreizen. Op diezelfde groene stand in hal 7 kom je daarnaast twee messcherpe abonnementsaanbiedingen tegen waarmee jij je verzekert van drie of acht nummers ACSI FreeLife.

ACSI-korting op kaartjes

De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht duurt nog tot en met zondag 13 januari 2019. Nog geen kaartje? Ga dan naar de website van de Vakantiebeurs om je alvast te verzekeren van een toegangskaartje. Gebruik de code ‘ACSI2019’ en je betaalt maar € 9 voor een kaartje.

Dé bestemmingen van 2019

Heb je de Vakantiebeurs al bezocht maar zie je door de bomen het bos niet meer? In ACSI FreeLIfe 1-2019 brengen we jou in een special over dé kampeerbestemmingen van 2019 op het juiste spoor. Van 75 jaar D-Day in Normandië en cultuur snuiven in het Bulgaarse Plovdiv tot een bezoek aan de Zuid-Italiaanse ‘grottenstad’ Matera, de Europese culturele hoofdstad van 2019.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Vakantiebeurs: waar kampeer jij in 2019?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht