ACSI FreeLife

Menu

Vakantiebeurs Utrecht weer van start

Woensdag 13 januari opent de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht voor de 46e keer haar deuren. Motto: “Je zou zweren dat je er al was.” Zien we je daar?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Vakantiebeurs Utrecht

ACSI FreeLife is ook dit jaar weer aanwezig op de Vakantiebeurs. Met een leuke primeur: voor het eerst organiseren we een lezersreis, speciaal voor abonnees. Wil je hier meer over weten? Tijdens de beurs kun je al je vragen stellen. Je vindt ons in hal 8, bij stand E054.

Inspiratie opdoen, alvast een vakantiegevoel krijgen en voorpret. Het zijn de belangrijkste redenen om de Vakantiebeurs Utrecht te bezoeken. Ook dit jaar is hal 12 weer volledig gericht op kampeerders.

Camping by Night

Camping by Night is daar een terugkerend thema. Dit jaar is de sfeervolle hal ingericht voor ‘vier seizoenen kamperen’. Voor het lenteseizoen kun je vogelhuisjes schilderen, voor de zomer leer je primitief koken, in de herfst zit je aan het kampvuur en tijdens de winter rooster je marshmallows. Zo heeft ieder seizoen haar eigen charme.

Wellnessreizen

De Vakantiebeurs 2016 is van zes naar zeven pleinen uitgebreid. Nieuw is het themaplein Wellness, in het kader van ontspanning en gezondheid. Reden voor dit nieuwe plein is de toenemende vraag naar wellnessreizen. Hier zijn 15 deelnemers te vinden die gespecialiseerd zijn in dit type reizen. Voor de beursganger ook leuk om te weten: hier kun je je laten masseren om zo alvast in een relaxte sfeer te komen.

Reismaatje

De andere pleinen zijn Buiten (kampeer & camping), Ontdek (verre bestemmingen), Actief (outdoor & sport), Zien (steden & cultuur), Samen (familie & kinderen) en Vaar (cruises & zeilen). Ook speelt de Vakantiebeurs in op de toenemende vraag naar reizen voor ‘alleengaanden en alleenstaanden’.

Op de beurs kunnen gelijkgestemden hun toekomstige reismaatje ontmoeten en kiezen uit specifieke activiteiten, waaronder een culinaire route. Deze route voert langs zeven bestemmingen met bijbehorende kenmerkende hapjes. Daarnaast worden er voor het culinaire thema ook live-kooksessies georganiseerd en is er een food market . Alle catering is aangepast aan de bestemmingen of specifieke thema’s.

Informatie

Van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari vindt de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor tarieven, deelnemers, activiteiten en andere informatie kun je kijken op de website van de Vakantiebeurs Utrecht.

Uiteraard zijn wij ook van de partij. Meer informatie over ACSI FreeLife en andere ACSI-producten kun je krijgen bij onze groene stand (hal 8, stand E054). Wil je alvast meer weten over onze exclusieve lezersreis? Bestel dan ons magazine, ACSI FreeLife 1-2016. We zien je graag!

Praat mee

Praat mee: Vakantiebeurs Utrecht weer van start

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht