ACSI FreeLife

Menu

Vakantiebeurs 2015: drukker dan verwacht

Afgelopen dagen trokken 117.000 Nederlanders richting de Jaarbeurs in Utrecht om inspiratie op te doen op de Vakantiebeurs. Dat aantal is iets minder dan vorig jaar, maar toch had de organisatie niet zo veel bezoekers verwacht. De Vakantiebeurs 2015 vond dit jaar plaats van 14 tot en met 18 januari.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Ook de stand van ACSI FreeLife magazine kreeg veel bezoek. Het was erg leuk en goed om onze trouwe én nieuwe lezers te ontmoeten.

Italië nummer 1

Uit onderzoek van de Vakantiebeurs blijkt dat bezoekers van de beurs naar verwachting 3.100 euro uit gaan geven aan vakanties dit jaar. Italië lijkt de meest populaire bestemming te worden, gevolgd door Spanje en Frankrijk. Buiten Europa is Azië in trek. Indonesië, Thailand en Vietnam staan daar in de top-3 van favoriete landen. Ook Noord- en Zuid-Amerika kunnen veel vakantievierders uit Nederland verwachten.

Camping by Night

Ook konden de bezoekers het kampeergevoel weer ervaren op Camping by Night; vorig jaar al erg succesvol en ook dit jaar trok de nagebootste camping veel geïnteresseerden. Het is gebleken dat kamperen nog steeds erg in trek is!

Praat mee

Praat mee: Vakantiebeurs 2015: drukker dan verwacht

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation