ACSI FreeLife

Menu

V&A: Met wat voor gasfles kom je Europa door?

Wilfried Bruyninckx uit Hoogstraten begrijpt niet hoe het zit met gasfles in verschillende landen. “Met wat voor gasfles kom je probleemloos door Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Zwitserland?”

Auteur
Joop Stam
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Joop

Antwoord van Joop:

Binnen Europa is het een chaos met de toeristische gasvoorziening. Om in welk ander land dan ook een gasfles te vullen moet je vaak heel wat moeite doen. Je kunt zo’n fles niet altijd omruilen en het bijvullen lukt alleen in het betreffende land.

LPG

Eigenlijk wil ik het niet aanbevelen, maar het door een erkend bedrijf laten installeren van een buitenaansluiting geeft de mogelijkheid tot het tanken van autogas (LPG). Toch zitten daar ook allerlei haken en ogen aan. Het is niet goedkoop en eigenlijk alleen interessant voor grootverbruikers.

Formeel mag autogas in een vaste installatie alleen worden geleverd als tractie-brandstof maar vaak (zeker in het buitenland) wordt daar niet zo zwaar aan getild. Kortom, ik vrees dat het niet gaat lukken.

Ook een vraag aan Joop? Stel hem via dit formulier.

Praat mee

 1. pc
  profesjonalne środki czystości

  Przyznam że nie wierzyłem a skorzystałem z tych propozycji i dzięki bardzo ,bo efekty są. profesjonalne środki czystości

  http://yachtcharter-antalya.de/wynajem-jachtu-podstawowe-fakty/

  Reageer
  0
  0

Praat mee: V&A: Met wat voor gasfles kom je Europa door?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht