ACSI FreeLife

Menu

Trend: familievakanties

Familievakanties, op reis met de héle familie,  is één van de reistrends in 2013. Dat zegt reistrendwatcher Tessa aan de Stegge van Trendbureau Cherry Picker.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
familievakantie

Familievakanties: Kamperen met kinderen, ouders en grootouders

Bij de zogenaamde multigeneratiereizen draait het om vakanties met de hele familie: kinderen, ouders en grootouders. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Deze familiereizen bieden behalve het gevoel van samenzijn ook de mogelijkheid om je eigen dingen te doen. Een camping leent zich bijzonder goed voor een familievakantie, dankzij de aanwezige voorzieningen en de veelal gunstige locatie. Voor elke generatie is er wel wat te doen.

Opa en oma

Kamperen met kinderen was altijd al populair, maar de laatste tijd zien we ook veel gezinnen die de grootouders meenemen op vakantie. “Grootouders hebben tegenwoordig een goede gezondheid, zijn reislustig, hebben tijd en energie én betalen meestal de rekening van dergelijke vakanties”, aldus Tessa aan de Stegge. Tijdens een familievakantie wil iedereen het naar z’n zin hebben en draait het niet meer alleen om de kinderen. Ook de ouders willen iets ondernemen. Dat gaat makkelijker als opa en oma ook mee zijn.

Voordelig kamperen met (klein)kinderen

Met CampingCard ACSI kan je in het laagseizoen voordelig kamperen met kinderen of kleinkinderen. Ouders en grootouders kunnen met maximaal 3 kinderen (tot 6 jaar) op 527 van de 2504 campings overnachten tegen het aantrekkelijke door hen gehanteerde CampingCard ACSI-tarief

Praat mee

Praat mee: Trend: familievakanties

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht