ACSI FreeLife

Menu

Nagenieten van de TestTour in Wallonië

TestTour WalloniëDe ACSI FreeLife TestTour 2019 zit erop voor de Gezinskampeerders en Actievelingen. In de Dethleffs c’go Spring Edition en de Eriba Nova Trend 480 ontdekten de testteams het bijzonder veelzijdige Wallonië. Van klimmen, fietsen en racen tot cultuur snuiven, kastelen bezoeken en grotten bewonderen. Het was een geweldig avontuur! Op de camping was het in de caravan natuurlijk altijd goed toeven. Nog even nagenieten? We hebben alle hoogtepunten voor je verzameld in deze video.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Nagenieten van de TestTour in Wallonië
Nagenieten van de TestTour in Wallonië

Actieveling Erwin van der Louw blikt erg enthousiast terug op de TestTour in Wallonië. ‘Ik ben wel omgeslagen’, laat hij weten. ‘Van eerst negatief tot nu, dat ik mensen met een caravan wel begrijp.’ Dat klinkt zijn vrouw als muziek in de oren. ‘Dan is mijn doel bereikt’, aldus een tevreden Henriëtte. ‘Ik dacht: ik krijg ‘m niet om. Maar dankzij de TestTour is hij dus omgeslagen.’

Ook de Gezinskampeerders hebben genoten. Saskia van Estrik vat de TestTour kort en krachtig samen. ‘De omgeving is heel mooi en we hebben in de Ardennen allerlei plaatsen bezocht. We hebben met de kinderen een hoop dingen gedaan en zijn lekker samen geweest met z’n viertjes. Echt top!’, aldus een blije moeder.

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus en september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldige TestTour in Wallonië en de Ardennen. Alle video’s en blogs van de caravanreis die de teams maakten, kun je natuurlijk altijd nog eens bekijken. Ga naar de TestTour-pagina, onze Facebookpagina of ons Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Nagenieten van de TestTour in Wallonië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht