ACSI FreeLife

Menu

Video: in de caravan bij familie Aikema

Lekker uitgeslapen stapte de familie vanmorgen de ruime Dethleffs uit. Tijdens het ontbijt doen Daan en Marianne uit de doeken dat ze nu al fan zijn van de caravan, mede dankzij de grote koelkast en de vaste bedden. En hoe zit het met alle spullen van het gezin, passen die allemaal in de Fiat Tipo? 

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
testtour gezinnen

Na de verse croissantjes is het tijd om de pootjes weer in te draaien en naar Camping Isolino aan het Lago Maggiore af te reizen. Zoon Quinn vindt het infotainmentsysteem leuk, want daarmee kan hij onderweg filmpjes kijken. Nog even de eindbestemming ingeven in datzelfde systeem en het jonge gezin kan probleemloos naar Italië reizen.

Net voor de Gotthardtunnel pauzeren ze nog even. Marianne weet wel raad met de indeling en afwerking van de moderne familiecaravan, type C’go 495 QSK, ‘Ik zou ‘m zelf ook precies zo kopen’.

Welke teams kun je morgen volgen?

Hanneke en Joop stappen op de fiets in Lagoni di Mercurago Nature Park, een beschermd natuurgebied. Ook gaan we binnenkijken bij Andre en Floortje, die genieten met een grote G van alle luxe in hun LMC. In het speciale dossier van de TestTour vind je alle reisverslagen!

Praat mee

Praat mee: Video: in de caravan bij familie Aikema

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht