ACSI FreeLife

Menu

Video: eerste reisdag natuurliefhebbers

Alle spullen ingeladen, deur op slot, het adres van eerste camping bij de hand? Gerard en Alexandra controleren de laatste dingen voordat ze aan de eerste kilometers van de TestTour beginnen. De bestemming voor vandaag is het Franse Turckheim dicht bij de Duitse grens. Al na een paar uur is Gerard ervan overtuigd dat de Jeep en de Eriba voor elkaar gemaakt zijn. Dat belooft wat!  

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
8
8
ReactiesPraat mee
snelweg

Vanuit het zuiden van Limburg zetten ze koers naar de camping waar ze de eerste nacht doorbrengen. En zoals het echte natuurliefhebbers betaamt, rijdt het stel ook een stukje binnendoor om een graantje mee te pikken van de mooie Duitse landschappen. Kunnen ze gelijk de draaicirkel testen.

Wat brengt de dag van morgen?

Morgen laten Daan en Marianne weten hoe ze samen met hun jonge kinderen de eerste nacht hebben geslapen in hun gezinscaravan. Hadden ze ruimte genoeg voor alle spullen? Verder zien we hoe ze aankomen op de eerste camping in Piëmont. Houd daarvoor het dossier van de TestTour in de gaten!

Praat mee

 1. VW
  Van Wilgenburg

  Interssant

  Reageer
  0
  0
 2. KP
  Keustermans Philippe

  Ben ook nieuwsgierig.
  Wij hebben ook een Eriba Touring en vinden het een geweldig leuke caravan. Ons Marie noemen we haar.

  Reageer
  0
  0
 3. LV
  L. Voorhout

  Jammer dat de test niet uitgevoerd werd met een caravan die beladen 1500 kg mag wegen!

  Reageer
  0
  0
 4. SR

  Nuttig progamma. Ook het bespreken van de auto en caravan. Is het een benzine of diesel, trekgewicht en verdere technische gegevens. Ik volg . Niet laten afbreken door enkele, die nooit tevreden zijn.

  Reageer
  1
  0
  1. F

   In het filmpje kon je zien dat ze benzine tankten.
   Wij hebben de 2 l diesel automaat met 4×4 maar die doet het fantastisch, meer dan voldoende trekkracht, ook op een steile helling vanuit stilstand, geen gierende motor en piepende banden of een rokende koppeling.
   En stabiel ook met snelheden tot een 110km gps gemeten, harder rijden we meestal niet maar blijft dan nog stabiel.
   Dit met een caravan van 1500kg.

   Reageer
   0
   0
  2. Dank voor je reactie! Na afloop van de TestTour doen we uitgebreid verslag van de testresultaten en zetten we alle details en specificaties over de trekauto’s en de caravan overzichtelijk op een rijtje. Zowel op onze websites als in de magazines vind je binnenkort deze informatie!

   Reageer
   0
   0
 5. SS

  Mijn vraag is het vermogen en gewicht van de auto en het gewicht van de caravan in geladen toestand?

  Reageer
  0
  0
  1. Dank voor je vraag! Na afloop van de TestTour doen we uitgebreid verslag van de testresultaten en zetten we alle details en specificaties over de trekauto’s en de caravan overzichtelijk op een rijtje. Zowel op onze websites als in de magazines vind je binnenkort ook de informatie waar je naar op zoek bent!

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Video: eerste reisdag natuurliefhebbers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht