ACSI FreeLife

Menu

TestTour Karinthië: eindvideo vol hoogtepunten!

TestTour KarinthiëHet was weer een waar avontuur voor onze vier testteams. Niet gek natuurlijk als je bedenkt hoe avontuurlijk en sportief Karinthië is. En hoe geschikt de zonnige Oostenrijkse deelstaat is als vakantiebestemming voor ondernemende gezinnen. Dat er ook genoeg te ontspannen was, bijvoorbeeld in een bootje op een van de vele meren, werd ook duidelijk. Tijd om nog één keer te genieten van alle hoogtepunten.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Eindvideo-hoogtepunten-testtour

Bestemming voor de sportieve kampeerder

Het sportieve karakter van Karinthië werd volop ontdekt door de Actievelingen en Sportievelingen. Helaas door Harm en Sophia Peperkamp wat minder, omdat Sophia op reis haar enkel brak. Harm maakte daarom samen met ACSI FreeLife-redacteur Katinka een fietstocht rond de Millstätter See. Gelukkig konden Harm en Sophia (in een rolstoel) daarna wel samen genieten van een wandeling door de Bleistätter Moor. De rest van hun reis bestond vooral veel uit relaxen op campings, wat in het prachtige Karinthië beslist geen straf is!

Sportievelingen Rob en Ellen konden hun lol op in Oostenrijk. De twee mountainbikefanaten hadden er de mooiste routes voor het uitkiezen. En niet geheel toevallig stond er een heuse mountainbikeclinic op het programma, waarbij ze hun skills nog wat konden aanscherpen. En de romantische hike over de Sentiero dell’Amore met uitzicht over de Millstätter See in Karinthië zullen ze ook niet snel meer vergeten. Wat een uitzicht hadden ze daar in de bergen.

Ontspanning voor het hele gezin

Een ritje in de rodelbaan, een wandeling met als thema ‘water’, een werkstage op een boerderij en bezoekjes aan de Affenberg, een kasteel en een roofvogelshow. Er waren genoeg leuke familie-uitjes die een glimlach bezorgden op het gezicht van ‘jong’ (Loïs van 8, Figo van 11 en Sofie van 13) en ‘oud’ (Karen en Mark, beiden 44). En dat de natuur vaak een rol speelde bij deze activiteiten, was niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam.

Onbezorgd genieten van het zonnige vakantieleventje in Karinthië lieten we dit jaar over aan Rob en Joke, de Levensgenieters. En dat is precies waar zij blij van worden op vakantie. Een romantisch roeitochtje op de Millstätter See, picknicken aan de waterkant, wandelen door de bossen en een boottocht met een luxe lunch. En dan ook nog eens mogen kamperen op de mooiste campings voorzien van alle gemakken. Het kon echt niet op voor ze.

We hebben van alle teams genoten!

Meld je aan voor de volgende TestTour

Jaloers geworden na het zien van alle beelden? Dat snappen we wel! Als jij het ziet zitten om dit jaar gratis op reis te gaan naar het schitterende Zwitserland, geef je dan op voor de volgende ACSI FreeLife TestTour! Deelnemers mogen twee weken lang met een spiksplinternieuw kampeermiddel op pad. En alle ervaringen en belevenissen tijdens de reis worden weer vastgelegd in beeld en tekst. Wie weet mag jij met ons mee op de reis van je leven …

Praat mee

 1. jT
  joop en tonny temmink. TEM ON TOUR

  Wat een schitterende afsluitende video, en zo te zien een fantastische testtour. Iedereen gefeliciteerd met het resultaat.
  Joop en Tonny

  Reageer
  0
  0

Praat mee: TestTour Karinthië: eindvideo vol hoogtepunten!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht