ACSI FreeLife

Menu

TestTour Hanzesteden: de hoogtepunten

TestTourVoor onze levensgenieters en cultuurliefhebbers zit de ACSI FreeLife TestTour er helaas weer op! In de Bürstner Lyseo Time en LMC Element ontdekten zij de mooiste Hanzesteden in Nederland en Duitsland. De teams genoten van de campings en camperplaatsen, alle activiteiten, de steden en natuurlijk van de luxe campers. En wij genoten met ze mee. Deze video is een terugblik met alle hoogtepunten.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Eindvideo Hanzesteden TestTour
Eindvideo Hanzesteden TestTour

Dat de TestTour beviel, werd al snel duidelijk. Zowel de levensgenieters als de cultuurliefhebbers overwegen na het kampeeravontuur hun vertrouwde caravan in te ruilen voor een camper. Vooral het reisgemak wordt door beide koppels bijzonder op prijs gesteld. Binnen mum van tijd ben je op volgende plek en zo’n camper rijdt toch wel erg fijn. Dat smaakt naar meer!

Beleef het zelf op de KCJ

Benieuwd naar de campers, de TestTour of misschien wel naar de testteams zelf? Kom dan naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht (9 t/m 13 oktober). Stap hier zelf in de Bürstner Lyseo Time of stel je vragen persoonlijk aan onze testteams. Levensgenieters Paul en Enny zijn vrijdag 11 oktober aanwezig, Joop en Tonny staan zaterdag 12 oktober voor je klaar. Via ACSI kun je tickets met korting bestellen.

Wil je meedoen aan de volgende TestTour?

Heb jij na het zien van alle beelden zin gekregen om de volgende editie van de TestTour een kampeermiddel te testen in een toeristische regio? Dat snappen wij wel! Meld je alvast aan op onze site of kom gezellig naar de KCJ, waar je je ook kunt aanmelden.

Praat mee

Praat mee: TestTour Hanzesteden: de hoogtepunten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht