ACSI FreeLife

Menu

Video: de fietsexcursie van Joop en Hanneke

Een actieve start van deze zonnige dag voor het Testteam Actievelingen. Ook voor Hanneke en Joop is de TestTour in volle gang. Vanaf Camping Lago Maggiore, aan de westoever van het één na grootste meer van Italië, fietsen ze vandaag een prachtige route in het nabij gelegen natuurpark Lagoni di Mercurago.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
fietsen

Nadat Joop de fietsen van de drager heeft gehaald, die op de dissel van de Bürstner Premio 420 TS is geïnstalleerd, maakt het stel kennis met gids Paul. Eenmaal in het park dat 473 hectare groot is, rijden de sportievelingen door de heuvels, langs een meer en door de uitgestrekte bossen waar dit beschermde gebied om bekend staat. Het was flink doortrappen, maar na afloop stond er een welverdiend glaasje Italiaanse wijn voor ze klaar.

Wil je vanavond binnenkijken bij Andre en Floortje?

De levensgenieters zijn net als de andere teams ook bij het Lago Maggiore gearriveerd. Na een indrukwekkende middag op de nabij gelegen Borromeïsche Eilanden, schuiven we aan in de comfortabele zitgroep van de LMC Musica. Deze video plaatsen we uiteraard in het speciale TestTour-dossier.

Praat mee

Praat mee: Video: de fietsexcursie van Joop en Hanneke

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht