ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: natuurliefhebbers

logo ACSI FreeLifeTestTour b De komende dagen delen we alle eindvideo’s van de TestTour met je. Na een plotselinge stop van de reis hebben we in goed overleg besloten om deze video’s te maken. Dit is het verhaal van de natuurliefhebbers. Gerard en Alexandra de Jong uit Weert gaan tijdens de ACSI FreeLife TestTour op pad met de stoere Jeep Renegade en de Eriba Touring 542.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
nl2

Tien dagen kamperen ze in de caravan en trekken ze door de Italiaanse regio Piëmont. Het is liefde op het eerste gezicht tussen de natuurliefhebbers en de combinatie. “Het lijkt wel alsof de auto en caravan voor elkaar gemaakt zijn!’, zegt Gerard al op dag 1. En die prille liefde groeit uit tot een ware romance als ook de draaicirkel zo heerlijk kort blijkt te zijn dat Gerard niet eens hoeft te steken tijdens het keren op een T-splitsing. Ook in de bergen, waar het stel zich enorm thuis voelt, zijn ze onverminderd enthousiast over de auto en de caravan. “Ook met klimmen en draaiingen in de weg merkt haast niet dat hij er achter ligt.”

Alexandra is vooral te spreken over hoe er is nagedacht over de compacte ruimte in de caravan. “Dankzij de diepe kastjes waren twee koffers met kleding binnen no-time uitgepakt.” Maar het mooiste vinden de natuurliefhebbers misschien nog wel het hefdak. “Wanneer je dat uitklapt, ben je midden in de natuur. Dat schept een hele fijne buitenbeleving.”

Ontmoet het testteam op de KCJ

Vanaf woensdag 11 oktober staan alle caravans die getest zijn tijdens de TestTour in hal 7 op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Ook de Eriba Touring 542, het knusse huisje op wielen van Gerard en Alexandra is daar te bewonderen. ACSI FreeLife en onze partners autoconcern Fiat Group, caravan- en camperproducent Erwin Hymer Group en de Italiaanse regio Piëmont nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen. Als je er op vrijdag 13 oktober bent, kun je zelfs persoonlijk kennismaken met de natuurliefhebbers. Ze vertellen graag alles over hun testervaring!

Meer over de TestTour vind je in het complete dossier.

Praat mee

 1. MV
  Martin Vroegop

  Onze eriba is 26 jaar oud. Wij zijn zelf en jaartje in Nederland gebleven, daarna heeft onze dochter met man en herdershond er een mooie rondreis door Zwitserland mee gemaakt. Het blijft een perfecte tourcaravan.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Eindvideo: natuurliefhebbers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht