ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: levensgenieters

logo ACSI FreeLifeTestTour b Andre en Floortje Dingemanse zijn levensgenieters pur sang. Die geef je uiteraard niet de eerste de beste caravan en auto mee tijdens de ACSI FreeLife TestTour. Het stel uit Zeeland neemt de Jeep Renegade en de LMC Musica 480 E mee naar Italië. Voldoet deze combinatie aan de verwachtingen van veeleisende kampeerders?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
levensgenieters 0845

Al wanneer Floortje een stap in de caravan zet, is ze enthousiast. Vooral het keukenblok met drie gaspitten naast elkaar spreekt aan. “Top. Zo kun je tenminste je pannen kwijt.” Eenmaal aangekomen in Italië, groeit het enthousiasme van de levensgenieters. Met een wijntje voor de caravan raken ze niet uitgepraat over de combinatie.

Floortje: “De enkele bedden zijn extra lang en breed en we slapen er heerlijk op.” “En je kunt er gemakkelijk een tweepersoonsbed van maken. Wel zo gezellig!”, voegt Andre er aan toe. Ook de auto kan op lof rekenen. Andre: “De stoelen in de Jeep zitten heerlijk. Het zitcomfort is heel hoog. Als je er in zit en je ziet dat dashboard voor je, heb je gewoon een brute, stoere kar in handen.” Floortje vindt het uiterlijk ook leuk. “Het is een mooie auto. Het smoelt.”

Binnenkijken in de LMC Musica?

Vanaf woensdag 11 oktober staan alle caravans die getest zijn tijdens de TestTour op onze stand 7.C090 in hal 7 op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Ook de LMC Musica 480 E, het luxueuze onderkomen van Gerard en Floortje is daar te bewonderen. ACSI FreeLife en onze partners autoconcern Fiat Group, caravan- en camperproducent Erwin Hymer Group en de Italiaanse regio Piëmont nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen. Als je er op zondag 15 oktober bent, kun je zelfs persoonlijk kennismaken met de levensgenieters. Ze vertellen graag alles over hun testervaring!

Meer over de TestTour vind je in het complete dossier.

Praat mee

Praat mee: Eindvideo: levensgenieters

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht