ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: gezinskampeerders

logo ACSI FreeLifeTestTour bDaan en Marianne zoeken de perfecte gezinscaravan om met hun zoon Quinn (2) en dochter Lilou (0) vakantie te vieren. Tijdens de ACSI FreeLife TestTour hangen ze de Dethleffs C’Go 495 QLS achter een Fiat Tipo en rijden naar Italië voor een tiendaagse reis.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Gezin 0714

Op een parkeerplaats in Zwitserland stoppen ze even voor een pauze. In de zitgroep eten ze een hapje en geven Lilou de fles. Daan: “Fijn dat je geen bedden hoeft om te bouwen, er is genoeg ruimte om tijdens een pauze ruim te zitten.” Het grote dakluik boven de zitgroep valt Marianne meteen op. “Hierdoor is het zo licht in de caravan.”

Wanneer het gezin aankomt op de camping aan het Lago Maggiore, evalueert Daan de rit nog even. “De auto is heerlijk ruim waardoor we alle vier ruimte genoeg hebben. Ook al onze bagage gaat makkelijk mee.” En zelfs als het verkeer tegenzit over de kronkelende weg langs het meer, heeft de Tipo daar een oplossing voor. “De ingebouwde navigatie stuurt je over minder drukke wegen waardoor je toch fijn op de camping aankomt.”

Naarmate ze langer met de combinatie op pad zijn, raken ze steeds meer overtuigd van de auto en caravan. “Eigenlijk wilden we een kleinere caravan, maar daar komen we nu op terug. De ruimte binnen is fantastisch en met deze auto is het rijden geen enkel probleem. Ik zou hem zelf zo kopen!”

Vanaf woensdag 11 oktober staan alle caravans die getest zijn tijdens de TestTour in hal 7 op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Ook de C’Go 495 QLS, de grote gezinscaravan van de familie Aikema is daar te bewonderen. ACSI FreeLife en onze partners autoconcern Fiat Group, caravan- en camperproducent Erwin Hymer Group en de Italiaanse regio Piëmont nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen en proef te rijden met de combinatie.

Je kunt je hier alvast aanmelden voor een proefrit. Als je er op zaterdag 14 oktober bent, kun je zelfs persoonlijk kennismaken met Daan en Marianne. Ze vertellen graag alles over hun testervaring!

Meer over de ACSI FreeLife TestTour vind je in het complete dossier.

Praat mee

Praat mee: Eindvideo: gezinskampeerders

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht