ACSI FreeLife

Menu

Eindvideo: actievelingen

logo ACSI FreeLifeTestTour b Het verdrietige nieuws van het overlijden van Joop Jägers, actieveling pur sang, is je waarschijnlijk niet ontgaan. Helaas hebben wij veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen. In overleg met zijn vrouw Hanneke tonen wij de film die de TestTour van de actievelingen samenvat. Want hoe kunnen we je de leuke, grappige en ontwapenende beelden van Joop onthouden? Vanaf de start van de reis door Italië, ontpopte hij zich tot publiekslieveling in de filmpjes. En wat hebben wij van hem genoten.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Aktief 0837

Joop en Hanneke gaan op pad met de Fiat Tipo en caravan Bürstner Premio 420 TS. Joop is direct al te spreken over de combinatie. “De auto en caravan doen het voortreffelijk samen. De Fiat heeft een automaat en op de snelweg zet ik heerlijk de cruisecontrole aan.” Een ontzettend makkelijke en flexibele combinatie wanneer je meerdere campings aandoet en je kamp snel weer opbreekt om ergens anders heen te gaan voor een activiteit zoals fietsen of raften.

Hanneke is vooral blij met de keuken. “Op drie gaspitten kan ik precies aardappels, groenten en vlees kwijt.” Wel twijfelen ze over het vaste bed. “Het bed slaapt heerlijk. Daar hebben we niets op aan te merken. Maar voor mensen op leeftijd is het lastig dat je over elkaar heen moet klimmen als je er uit wilt.”

Vanaf woensdag 11 oktober staan alle caravans die getest zijn tijdens de TestTour in hal 7 op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. ACSI FreeLife en onze partners autoconcern Fiat Group, caravan- en camperproducent Erwin Hymer Group en de Italiaanse regio Piëmont nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen. Ook kun je een testrit maken met de combinatie. Hier kun je alvast voor reserveren.

Meer over de TestTour vind je in het complete dossier.

Praat mee

Praat mee: Eindvideo: actievelingen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht