ACSI FreeLife

Menu

TestTour Berner Oberland: eindvideo vol hoogtepunten

testtourHet was weer een mooi avontuur voor onze vier testteams. Dat was natuurlijk te verwachten in het bergachtige Berner Oberland. Een prachtige omgeving voor een actieve kampeervakantie. En om uitgebreid te ontspannen. Tijd om nog één keer te genieten van alle hoogtepunten.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Eindvideo TT 21

Alles komt nog eens voorbij. Van de prachtige wandeling over de Leiterli van de Actievelingen tot de spannende mountainbiketocht  van de Gezinskampeerders over de Summerwald Trail. Maar ook de andere twee teams zaten niet stil, want het Berner Oberland bleek veel in huis te hebben. Zo beleefde het testteam Levensgenieters een culinair avontuur op het Spiezer wijndomein en ontdekten de Cultuurliefhebbers de charme van Thun. Zij hebben flink genoten en wij genoten met ze mee!

De reizen op een rijtje

Ook zin om mee te gaan op TestTour?

Dat snappen we wel! Geef je dan snel op voor de volgende editie. Waar die naartoe gaat, houden we nog even geheim. Maar het wordt gegarandeerd weer een groot reisspektakel. Twijfel je nog of weet je niet wat je precies kunt verwachten? Bekijk dan alle video’s in de speciale YouTube-playlist en kom helemaal in de TestTour-sfeer.

Praat mee

Praat mee: TestTour Berner Oberland: eindvideo vol hoogtepunten

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht