ACSI FreeLife

Menu

Sportievelingen in de startblokken voor Karinthië

TestTour KarinthiëHet vierde en laatste testteam van de ACSI FreeLife TestTour zijn de sportievelingen. Dit jaar zijn dat Rob Snik (65) en Ellen van Rijn (64) uit Leiderdorp. Zij zijn klaar om Karinthië op sportieve wijze te ontdekken. Deze bergachtige regio in het zuiden van Oostenrijk heeft genoeg uitdaging in huis. Maar eerst halen ze de Volvo V60 B4 en Fendt Saphir 465 SFB op; hun hagelnieuwe auto-caravancombinatie tijdens de reis!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Sportievelingen 2020

De twee Zuid-Hollanders gaan al jaren op vakantie met een camper. Standaard nemen ze twee mountainbikes mee achterop hun kampeermiddel, want ze houden wel van een mooie en uitdagende tocht op hun vakantiebestemming. Maar wat vinden ze eigenlijk van de Volvo en Fendt die ze twee weken lang gaan testen? ”Mijn eerste indruk was: waanzinnig!”, aldus Rob. Joke is het daar helemaal mee eens. ”Prachtige combinatie. Niet een sleurhut, maar een sleurpaleis”, zegt ze met een kwinkslag.

Unieke kennismaking

Het testteam bekent dat Karinthië al een tijdje op hun vakantieverlanglijstje stond. Deelname aan de TestTour is dan ook dé gelegenheid om op een unieke manier kennis te maken met de zonnige deelstaat in Oostenrijk. Ze kijken daarom enorm uit naar het aankomende avontuur. Of in Robs woorden: ”Wij zijn ervan overtuigd dat Karinthië geweldig gaat worden.” Joke kan niet wachten om zich in het zweet te werken. ”Lekker mountainbiken, lekker op pad en de bergen in. Ik zie het wel zitten”, aldus Joke. Nou, wij zijn benieuwd!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de sportievelingen in ACSI FreeLife magazine 3-2021. Tot en met mei kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Sportievelingen in de startblokken voor Karinthië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht