ACSI FreeLife

Menu

Spectaculair en sportief dagje in Dinant

TestTour WalloniëIn het heuvelachtige Wallonië zit iedere actieveling helemaal goed. Erwin en Henriëtte zijn daarom ook blij om naar avonturenpark Dinant Évasion te gaan. Hier bedwingen ze een steile rotswand en een klimparcours. En wie hoog zit, moet ook weer naar beneden. Durven ze daarvoor de gigantische schommel te nemen?

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
avonturenpark Dinant

De natuur in de Ardennen is prachtig groen als het testteam Actievelingen een kijkje neemt in het avonturenpark Dinant Évasion. Medewerker Vincent staat het stel al op te wachten. Na een korte uitleg beklimmen ze een flinke rotswand. Ook een parcours met loopbruggen wordt moeiteloos afgelegd. Henriëtte: ‘Ik vond het heel leuk. Minder eng dan de rots, dit is beter te doen.’ Op een van de hoogste punten genieten ze van een fraai uitzicht over de omgeving. Maar dan komt het besef: ‘hoe gaan we weer naar beneden?’ De XL-Swing nemen is natuurlijk een optie. Erwin is voor geen kleintje vervaard en gaat ervoor, Henriëtte bedankt voor de eer. Na een intensieve dag rijden ze terug naar Camping Sandaya Parc La Clusure. Bij hun caravan doen ze gelijk een greep in de koelkast vol koude drankjes. Proost!

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus, september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldig kampeeravontuur in Wallonië en de Ardennen. Tot en met 22 januari vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de teams hier maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Spectaculair en sportief dagje in Dinant

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht