ACSI FreeLife

Menu

Schoon drinkwater; wel zo veilig

Je watertank en drinkwater schoonhouden vereist de nodige aandacht. ACSI FreeLife magazine zet in het nieuwe nummer voor je op een rijtje hoe je het comfort in je caravan of camper verhoogt. Hier alvast een voorproefje. 

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
schoon drinkwater

Schoon drinkwater

Naast dat we uitleggen hoe een filter werkt, vertellen we je ook hoe je je watertank schoon kunt maken en welke producten daarbij van pas komen. Hier als voorproefje: 3 tips voor hygiëne.

 1. Leeg je schoonwatertank voor je vers water tankt altijd. Dit geldt ook voor waterinstallaties met filters.
 2. Neem voor je ergens water tankt eerst een proef met een glas. Ruikt het water niet goed? Is het troebel? Zweven er deeltjes in? Al bij eenmaal ja geldt: dit water niet tanken. Heb je een inlaatfilter dan kun je dit water wel gebruiken.
 3. Komt het water warm of zelfs heet uit het aftappunt, laat het dan stromen tot het een constante koele temperatuur heeft. Pas dan is het bedenkelijke stilstaande water uit de slang of buizen gelopen.

De overige tips vind je in het nieuwe ACSI FreeLife magazine!

bestel magazine

 

Praat mee

 1. N

  Handig artikel. Het is belangrijk om ten alle tijde schoon drinkwater te hebben. Sommige plekken hebben geen ontijzering. Het is niet aan te raden dit water te gebruiken.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Schoon drinkwater; wel zo veilig

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht