ACSI FreeLife

Menu

Scheuren op Spa-Francorchamps

TestTour WalloniëOok het testteam Actievelingen mocht een middagje racen op het beroemde Circuit van Spa-Francorchamps. Uiteraard voor een rondje met hun auto-caravancombinatie, maar ook om mee te rijden met een echte coureur in een razendsnelle raceauto. Erwin heeft er veel zin in, Henriëtte stapt met angst en beven in. Als dat maar goed gaat!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Spa-Francorchamps

Een auto op het circuit, dat is geen gek gezicht. Maar een auto met caravan op het circuit, dat zie je niet iedere dag … Het testteam Actievelingen weet inmiddels hoe dat is! Zij verkenden Spa-Francorchamps met hun Subaru Outback en Eriba Nova. En met zo’n combinatie let je natuurlijk wel goed op de snelheid. Dat is wel even anders als Henriëtte en Erwin mee mogen met een professionele coureur in een bloedsnelle Honda Civic. Erwin kan niet wachten, Henriëtte vind het toch wel spannend. En dan verkijkt ze zich ook nog een beetje op de coureur: ‘Ik dacht nog: ik ga bij dat ouwe baasje erin.’ Maar ondanks zijn leeftijd gaan ze vliegensvlug over de baan.

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus, september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldig kampeeravontuur in Wallonië en de Ardennen. Tot en met 22 januari vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de teams hier maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Scheuren op Spa-Francorchamps

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht