ACSI FreeLife

Menu

Rondleiding over de KCJ: wie gaat er mee?

Ben jij van plan om een nieuwe camper of caravan aan te schaffen, maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Dan hebben we goed nieuws voor je. Speciaal voor ACSI FreeLife-lezers organiseren wij net als vorig jaar een exclusieve rondleiding over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) in Utrecht.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kampeer & Caravan Jaarbeurs, KCJ, foto Jeroen Berends

Onder leiding van een onafhankelijk expert maken we je donderdagochtend (12 oktober) of vrijdagochtend wegwijs in het ruime aanbod aan caravans en campers. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan aan.

Thema Nederland

Tijdens de KCJ in de Jaarbeurs in Utrecht kom je van woensdag 11 tot en met zondag 15 oktober de primeurs tegen van het nieuwe kampeerseizoen. De kampeerbeurs staat dit jaar in het teken van Nederland. Zo kun je tijdens de 53e editie van de KCJ op de Nederlandse terrassen proeven van een wijntje of biertje van eigen bodem. Tijdens zo’n beurs loop je heel wat af. Wil je de benen even wat rust gunnen? Ga dan langs bij het kampeertheater. Hier vind je allerlei clinics en workshops.

Benieuwd wat er nog meer te zien en te doen is op de KCJ? In ACSI FreeLife 7-2017 – die vanaf 13 september online is te bestellen – lees je een uitgebreide voorbeschouwing.

Toegangskaarten KCJ

Wil je geen rondleiding, maar wel naar de beurs? Klik op onderstaande button om een kaartje met korting te kopen voor de KCJ.

Bestel een toegangskaart

Praat mee

Praat mee: Rondleiding over de KCJ: wie gaat er mee?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht